Milý hráči,
Ako všetci vieme, tak už veľmi dlhý čas sa rieši situácia ohľadom toho, že členovia AT nadržujú niektorým členom PSA v tom, že niektoré ich akcie zostávajú nepotrestané, zatiaľčo normálny hráč by už dávno našiel svoje meno v banliste. Vzniklo ohľadom toho xy vlákien ale príde mi, že ešte nikto nebol potrestaný a vlastne sa nás členovia PSA a AT snažia presvedčiť, že všetko je náš výmysel a všetko by sa malo riešiť ako IC vec.
Preto mi dovoľte vás uviesť do situácie, ktorá bola hlavným dôvodom na podanie tejto sťažnosti.
Dňa 17.4.2021, okolo desiatej hodiny večer sme sa spolu s našou "mufyjou" rozhodli, že dáme nejakú akciu. Pribehli sme do našej spoločnej garáže, kde sme sa rozhodli, že spojíme naše mozgy a niečo vymyslíme. Po menšom rozhovore sme sa rozhodli, že sa pohašteríme s ľuďmi z DHLky, ako odplatu za predošlé RP akcie, ktoré vznikli. Prišli sme k sídlu a chvíľku sme tam pobudli, nejaká streľba sem, nejaká naháňačka tam. V jeden moment stala pred sídlom @Natka, ktorú sme s menšími komplikáciami a zdržovaním naložili do auta, ale to nebudeme riešiť, pretože chápem, že každý máme sem tam lagy keď je okolo nás veľa áut a ľudí. Hned po tom čo bola v aute sme sa rozbehli, lenže našou cestou išli približne 5 PSA áut z ktoré reagovali na call, takže naše jediné východisko bolo útek. Po tomto úteku sa celá akcia skončila pri Rafinerií kde sa zvrhla menšia prestrelka a moja postava upadla do bezvedomia následkom toho, že bola postrelená.
A tu sa začína celý zub problému.
Po upadnutí do bezvedomia ku mne pribehol Demon, ktorý mi okamžite odhodil zbraň z rúk a spútal ma. Po približne tridsiatich sekundách v jeho veľmi bystrej hlavičke blysol nápad zabiť bezbrannú spútanú osobu a teda do mňa vystrieľal tak polku zásobníka a do PMky mi pristála správa s tým, že má report na žiadosť o CK.
CK bolo zamietnuté a Demonov čin, ktorý mne osobne príde ako porušenie zdravého rozumu a vec ktorá až hraničí s pravidlom č.40 zostala nepovšimnutá a nepotrestaná, pretože zabiť bezbrannú spútanú osobu, ktorá leží na zemi je iný level.
Zhruba po pol hodine, po výsluchu, kedy nebola menovito spomenutá žiadna osoba, ktorá na tomto čine spolupracovala sa naši kamaráti z PSA nejak náhodne dostali k informácii, že somnou v tom ide ďalších 5 ľudí a rozhodli sa ich všetkých pozatvárať. Máme k dispozícii celý 4 hodinový záznam a logy, ktoré ukazujú celú akciu, takže by som bol zvedavý, aký argument k tomuto majú naši milovaný policajti.
Peace.
//EDIT: Po prezretí logov, ktoré mi Jaucuko poslal, tak musím uznať aj sa mu ospravedlniť za falošný dojem, ktorý to vytvorilo. Jaucuko prišiel ako druhá postava, reálne som ho videl a potom zmizol načo som vlastne potom následne dostal revive priamo od neho, tak to vytvorilo dojem, že celú situáciu spectuje a že je prítomný čo nebol.. Každopádne stále požadujem aby bol voči tomuto hráčovi vyvodený nejaký trest.
Milý hráči,
Ako všetci vieme, tak už veľmi dlhý čas sa rieši situácia ohľadom toho, že členovia AT nadržujú niektorým členom PSA v tom, že niektoré ich akcie zostávajú nepotrestané, zatiaľčo normálny hráč by už dávno našiel svoje meno v banliste. Vzniklo ohľadom toho xy vlákien ale príde mi, že ešte nikto nebol potrestaný a vlastne sa nás členovia PSA a AT snažia presvedčiť, že všetko je náš výmysel a všetko by sa malo riešiť ako IC vec.
Preto mi dovoľte vás uviesť do situácie, ktorá bola hlavným dôvodom na podanie tejto sťažnosti.
Dňa 17.4.2021, okolo desiatej hodiny večer sme sa spolu s našou "mufyjou" rozhodli, že dáme nejakú akciu. Pribehli sme do našej spoločnej garáže, kde sme sa rozhodli, že spojíme naše mozgy a niečo vymyslíme. Po menšom rozhovore sme sa rozhodli, že sa pohašteríme s ľuďmi z DHLky, ako odplatu za predošlé RP akcie, ktoré vznikli. Prišli sme k sídlu a chvíľku sme tam pobudli, nejaká streľba sem, nejaká naháňačka tam. V jeden moment stala pred sídlom [user:3789], ktorú sme s menšími komplikáciami a zdržovaním naložili do auta, ale to nebudeme riešiť, pretože chápem, že každý máme sem tam lagy keď je okolo nás veľa áut a ľudí. Hned po tom čo bola v aute sme sa rozbehli, lenže našou cestou išli približne 5 PSA áut z ktoré reagovali na call, takže naše jediné východisko bolo útek. Po tomto úteku sa celá akcia skončila pri Rafinerií kde sa zvrhla menšia prestrelka a moja postava upadla do bezvedomia následkom toho, že bola postrelená.
A tu sa začína celý zub problému.
Po upadnutí do bezvedomia ku mne pribehol Demon, ktorý mi okamžite odhodil zbraň z rúk a spútal ma. Po približne tridsiatich sekundách v jeho veľmi bystrej hlavičke blysol nápad zabiť bezbrannú spútanú osobu a teda do mňa vystrieľal tak polku zásobníka a do PMky mi pristála správa s tým, že má report na žiadosť o CK.
CK bolo zamietnuté a Demonov čin, ktorý mne osobne príde ako porušenie zdravého rozumu a vec ktorá až hraničí s pravidlom č.40 zostala nepovšimnutá a nepotrestaná, pretože zabiť bezbrannú spútanú osobu, ktorá leží na zemi je iný level.
Zhruba po pol hodine, po výsluchu, kedy nebola menovito spomenutá žiadna osoba, ktorá na tomto čine spolupracovala sa naši kamaráti z PSA nejak náhodne dostali k informácii, že somnou v tom ide ďalších 5 ľudí a rozhodli sa ich všetkých pozatvárať. Máme k dispozícii celý 4 hodinový záznam a logy, ktoré ukazujú celú akciu, takže by som bol zvedavý, aký argument k tomuto majú naši milovaný policajti.
Peace.
//EDIT: Po prezretí logov, ktoré mi Jaucuko poslal, tak musím uznať aj sa mu ospravedlniť za falošný dojem, ktorý to vytvorilo. Jaucuko prišiel ako druhá postava, reálne som ho videl a potom zmizol načo som vlastne potom následne dostal revive priamo od neho, tak to vytvorilo dojem, že celú situáciu spectuje a že je prítomný čo nebol.. Každopádne stále požadujem aby bol voči tomuto hráčovi vyvodený nejaký trest.