Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Administrátori a PSA

1 2



zeldinko

Hráč

45
19.4.2021 10:30, naposledy upraveno 19.4.2021 18:34 uživatelem zeldinko

Milý hráči,

Ako všetci vieme, tak už veľmi dlhý čas sa rieši situácia ohľadom toho, že členovia AT nadržujú niektorým členom PSA v tom, že niektoré ich akcie zostávajú nepotrestané, zatiaľčo normálny hráč by už dávno našiel svoje meno v banliste. Vzniklo ohľadom toho xy vlákien ale príde mi, že ešte nikto nebol potrestaný a vlastne sa nás členovia PSA a AT snažia presvedčiť, že všetko je náš výmysel a všetko by sa malo riešiť ako IC vec.

Preto mi dovoľte vás uviesť do situácie, ktorá bola hlavným dôvodom na podanie tejto sťažnosti.

Dňa 17.4.2021, okolo desiatej hodiny večer sme sa spolu s našou "mufyjou" rozhodli, že dáme nejakú akciu. Pribehli sme do našej spoločnej garáže, kde sme sa rozhodli, že spojíme naše mozgy a niečo vymyslíme. Po menšom rozhovore sme sa rozhodli, že sa pohašteríme s ľuďmi z DHLky, ako odplatu za predošlé RP akcie, ktoré vznikli. Prišli sme k sídlu a chvíľku sme tam pobudli, nejaká streľba sem, nejaká naháňačka tam. V jeden moment stala pred sídlom @Natka, ktorú sme s menšími komplikáciami a zdržovaním naložili do auta, ale to nebudeme riešiť, pretože chápem, že každý máme sem tam lagy keď je okolo nás veľa áut a ľudí. Hned po tom čo bola v aute sme sa rozbehli, lenže našou cestou išli približne 5 PSA áut z ktoré reagovali na call, takže naše jediné východisko bolo útek. Po tomto úteku sa celá akcia skončila pri Rafinerií kde sa zvrhla menšia prestrelka a moja postava upadla do bezvedomia následkom toho, že bola postrelená.
A tu sa začína celý zub problému.
Po upadnutí do bezvedomia ku mne pribehol Demon, ktorý mi okamžite odhodil zbraň z rúk a spútal ma. Po približne tridsiatich sekundách v jeho veľmi bystrej hlavičke blysol nápad zabiť bezbrannú spútanú osobu a teda do mňa vystrieľal tak polku zásobníka a do PMky mi pristála správa s tým, že má report na žiadosť o CK.

CK bolo zamietnuté a Demonov čin, ktorý mne osobne príde ako porušenie zdravého rozumu a vec ktorá až hraničí s pravidlom č.40 zostala nepovšimnutá a nepotrestaná, pretože zabiť bezbrannú spútanú osobu, ktorá leží na zemi je iný level.
Zhruba po pol hodine, po výsluchu, kedy nebola menovito spomenutá žiadna osoba, ktorá na tomto čine spolupracovala sa naši kamaráti z PSA nejak náhodne dostali k informácii, že somnou v tom ide ďalších 5 ľudí a rozhodli sa ich všetkých pozatvárať. Máme k dispozícii celý 4 hodinový záznam a logy, ktoré ukazujú celú akciu, takže by som bol zvedavý, aký argument k tomuto majú naši milovaný policajti.

Peace.

//EDIT: Po prezretí logov, ktoré mi Jaucuko poslal, tak musím uznať aj sa mu ospravedlniť za falošný dojem, ktorý to vytvorilo. Jaucuko prišiel ako druhá postava, reálne som ho videl a potom zmizol načo som vlastne potom následne dostal revive priamo od neho, tak to vytvorilo dojem, že celú situáciu spectuje a že je prítomný čo nebol.. Každopádne stále požadujem aby bol voči tomuto hráčovi vyvodený nejaký trest.

Jaucuko

Hráč

11
19.4.2021 10:49, naposledy upraveno 19.4.2021 11:03 uživatelem Jaucuko

Ahoj, 

No z mého pohledu, žádný žádosti o CK/SELFCK jsem si tam nevšiml, ovšem myslím si, že i kdyby tam byla tak to není dostatečnej důvod pro CK. Ten revive jsem ti dal z důvodu, že ti ho chtěli dát aby si mohl RPit injuries, to co se tam dělo už pak nevím, protože jsem pokračoval v IC. To je z mého pohledu jako administrátora. Nedokážu si vybavit, kterej přesně z nich si a co víš. Ale při převážení suspecta nás napadli (teď nechci lhát, musel bych se podíat na screeny" borci v nějaký tmavě šedým Fordu Superduty? Když tak bych poprosil někoho z PSA o doplnění. A ten Ford parkoval na pozemku tý budovy kam jsme šli potom. Logy též nemám problém poskytnout.

(Jen doplnění, to CK jsem ti nezamítl já, nemohu řešit CKčka (pokud to nejsou /Selfck)).

Jen ještě doplním tu událost při tý střelbě, já tam nebyl na přímo (respektivě jsem střílel po jednom a pak se vrátil k tomu vašemu autu). Tudíž jestli tě démon skutečně popravil, tak u toho jsem nebyl, což pokud máš video, tak půjde vidět.

EDIT::
Poslal jsem to na PSA discord, ať se ti k tomu někdo vyjádří ;)

-------------------

EDIT č.2::

17.4.202121:47:13[Čeština] [DEPARTMENT] Jacob Black říká: PSA to ZZS; hned

17.4.202121:47:14[Čeština] Jacob Black říká: Nat

17.4.202121:47:16((PSA)) Alex Batroyi: G7 prosim revive

17.4.202121:47:20[Čeština] [#***] Jacob Black říká: 83; ty zmrdy střelte do hlavy když tak

17.4.202121:47:22James Forbes - ID Masky: G7

17.4.202121:47:24Oživil jsi hráče James Forbes.

17.4.202121:47:32[Čeština] Jacob Black říká: Nat prosím

17.4.202121:47:39★ nevníma, je v bezvedomá ((Natalia Black))

Ano skutečně jsem řekl, že "Ty zmrdy střelte do hlavy když tak" (tu šlo ovšem o IC acting, protože jste mi unesli těhotnou manželku, což snad všichni chápou) ale to bylo naštěstí až po tom PK a netušil jsem, že to skutečně (pokud to udělal, to už nechám na posouzení jiných) udělá. Každopádně tímto logem mi jde o to, že v ten moment toho PK jsem tam už skutečně u vás nebyl (vyjadřuji se k tomu, že zůstal bez potrestání) tak aby se to nebralo jako nadržování.

nnRayy

Hráč

29
19.4.2021 11:01

Čau, rád bych se k tomu taktéž vyjádřil. 

Jelikož jsem u té akce byl, všechno jsem viděl, tak se celkem divím, že to A-T fakt neřeší, přijde mi to celkem trapné, takhle nadržovat A-T. Už z minulých akcí se mi stalo pár věcí, například, že jsem udělal OOC blbost, ale místo abych dostal trest OOC, tak jsem dostal trest IC, to mi přijde blbé. 

Teďka se vrhnu ke dnu 17.4.2021, jelikož jsem všechno viděl, zúčastnil jsem se. Teďka tady rozepíšu situaci, co se stalo potom. Potom šel Jemes Forbes a Dexter Newton do CPZ. Já jako IC postava jsem se je snažil zachránit u nemocnice, což se skoro povedlo. No jo, ale co se nastalo, stříleli jsme ze střechy, poté jsem ze střechy slezl a byla dole osoba, která byla mimo službu, ale střílela, to neřeším, ale když při přestřelce mi padne hra a poté se napojím a údajný hráč mi do PM začne vypisovat, že jsem ubožák, že jsem ubohý, kvůli tomu, že mi crashne hra a nejmenovaná osoba mi píše, že jsem dostal PK a začne mě tam urážet to mi normální nepřijde, poté si asi údajný hráč napsal report a mně asi za 20 minut napsal do PM Flyer, ať mu pošlu logy, tak jsem mu je bez problému poslal, tak jsem čekal nějakých 15 minut, poté jsem napsal Flyerovi do PM a nic jsem neudělal. Takže zase vidíme, jak hráči hrajou na WIN a když se jim něco nepovede, tak píšou reporty, vyplačkávají do PM atd. 

Mno, teďka k Démonovi. K tomu se ani vyjadřovat nebudu, protože když se ke mně dostala informace, že na moje auto je rozbité a na tom je odkaz *Pozdrav od Alexe*. Což asi klukům z A-T, který jsou u PSA a viděli to, tak jim to asi nevadilo, že hráč porušuje pravidlo 40., ale dobře.

Sám jsem za druhou postavu u PSA, vím jak to tam chodí, vím jak se to tam řeší, většina lidí od PSA jsou v pohodě, ale když kouknu na ty výjimky, nebudu tady označovat, tak mi je blbě.

Na tomhle příspěvku čekám 20x křížků, nějaké ty hnusné komentáře, ale je mi to už nějak jedno. Pouze můj názor

Ahoj.

Jaucuko

Hráč

11
19.4.2021 11:24

Ještě bych tě poprosil o tvůj discord, nebo mi napiš na můj jaucuko#5757 a tam ti pošlu ty logy ať to neposílám tu veřejně, kvůli metě, protože tomu co ten výslech dělal se nechce.

19.4.2021 11:54, odstraněno 19.4.2021 12:00 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Jaucuko

Hráč

11
19.4.2021 12:02

@neznamy#3931
Prosím přečti si to co jsem posílal, nebyl jsem u toho, je to vidět podle logu, Zeldinkovi jsem ukázal záznam od člena PSA.

mariox

Hráč

30
19.4.2021 18:05

Ahoj, takže vyjadrím sa tu tiež, pretože moja IC postava bola jedna z „obetí“ tej ,,rázie“ na daný pozemok. Chcem sa vyjadriť konkrétne k Jaucukovej odpovedi. 

@Jaucuko, pokiaľ dobre chápem, spomínaš tam, že na tej akcii bol aj Ford F-350 Super Duty tmavo šedej farby. Spomínaš tam vlastne to, že kvôli tomuto vozidlu ste spravili tu ,,ráziu“. 

Uvediem ti tu jeden príklad: Ja ako IC charakter, pôjdem vykradnúť banku.. Z banky budem utekať tmavo šedým Fordom F-350 Super Duty, pri čom niekto na mňa zavolá políciu. Povie len to, že videl tmavo šedé Super Duty, ktoré vykradlo banku. Ja osobne si myslím, že to Super Duty, čo mi stálo na pozemku, nie je jediné tmavo šedé Super Duty na servere. Takže pokiaľ chápem dobre, pokiaľ by ti teda bolo nahlásené tmavo šedé Super Duty a videl by si ho niekde na pozemku, tak by si tam nabehol, začal strieľať po každom, kto sa na tom danom pozemku nachádza a bolo by ti total jedno, či ti nesedí SPZ, alebo či to je naozaj tá osoba, ktorú hľadáš. Mne to teda príde ako Fail RP, či porušenie zdravého rozumu, pretože nebudeš strieľať po osobách len tak, keď to nemáš povolené. Alebo sa možno mýlim aj ja, možno predsa len bolo na môj pozemok nabehnuté preto, lebo som sa pohyboval okolo A.R.T. vozidiel, sledoval ako nabiehajú do podnikov jednej zadržanej osoby a potom keď som odbočil a pribrzdil, tak za mnou zastavili dve A.R.T. vozidlá.. mne a mojím spolujazdcom to prišlo tak, že si len pozreli mená a rýchlo preč.. V tom prípade META? Pretože som zrovna náhodou viezol vo vozidle dve osoby, ktoré sa akcie tak tiež zúčastnili?

Áno, viem že je to IC vec, nepotrebujem tu 20 odpovedí s tým že IC vec, len jednoducho si nedokážem ani ja, ani ľudia, ktorý boli so mnou zadržaný na mojom pozemku, vysvetliť túto situáciu..

To bude asi z mojej strany všetko. Ďakujem mariox. <3

Jaucuko

Hráč

11
19.4.2021 18:07

Achjaj, bylo tam daleko víc než pouze toto, zeptej se toho kamaráda, už jsem mu to vysvětloval, nebo pokud to stále nechápeš též mi napiš a vysvětlím ti to. Logy mám a k metě nedošlo.

mariox

Hráč

30
19.4.2021 18:10

@Jaucuko, ty si poslal logy, ktoré si si mohol v poriadku upraviť. Ale ja už sa tu hádať nejdem, to ani v pláne nemám.. Môj zámer bo sa vyjadriť priamo k tomu Fordu. Ďakujem. :) 

Jaucuko

Hráč

11
19.4.2021 18:52

ano, poslal jsem ti logy, u kterých jsem záměrně smazal jméno kdo to říká. Doslova mi řekni jedinej důvod, proč bych jako administrátor přepisoval log, když u toho bylo X dalších lidí? Jsou tam jsou věci, co bys mohl zneužít + ty moje logy obsahují reporty, staff chat etc. Opravdu ti ho nebudu posílat celej.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~129