Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Mam tu problem

WOXOFF

Hráč

4
19.4.2021 21:00, naposledy upraveno 19.4.2021 21:02 uživatelem WOXOFF

Dnes ma zatkli policajti a zavreli do vazenia,chytili ma za udajny predaj zbrani. Mali sme niekolko komplicov ktory tam boli,ja (Jozeph_Pedo) (Adam_Sifer) (Robo Bakardi) ja s Adammom Siferom sme boli zatknuty a prevezeny do CPZ kde sme do teraz. Robo Bakardi mal ist vylupit moj dom z dovodu s problemami mozneho zadrzania vsetkych mojich veci. Dal si report o cca 19:40 alebo tak nejjak a na report caka do teraz (20:58) a nikdo mu to neriesi. Plan bol taky ze mi vykradne byt a zoberie mozne kontrabanty (zelezo,ledek) za celu hodinu a pol mu nikdo neprijmul report takze nemohol vykradat. Teraz (20:59) na miesto prisli na miesto kde mam byt PSA a SWAT tým. Mam taky pocit ze za tu hodinu a pol by bol Robo Bakardi so vsetkym zelezom a ledkami daavno prec. Teraz su u mna doma swati a prehladavaju mi dom a pravdepodobne vsetko najdu. A este ako je mozne a ako nasli moj ukryty safe a mohli ho otvorit, ja ked som vykradal budovy blo mi oznamene ze sa z trezoru vykradat nemoze

PikoMan3000

Hráč

3
19.4.2021 21:09

hlavne ze ked sa na neho portol admin vo full swate a videl ho stat pred tim domom tak povedal ups zle ID a odisiel a za ani ne 5 min tam bolo PSA a SWAT

19.4.2021 22:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

WOXOFF

Hráč

4
20.4.2021 13:29

Ano ale 1 a pol hodinu sme cakal na report, policajti prisli a nasli u mna zbrane a material on by to za tu hodinu vykradol aj 5 krat