Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost.


nnRayy

Hráč

29
20.4.2021 21:54

Zdravím milý hráči a hráčky, samozřejmě i AdminTeame.

Dneska tu máme stížnost, na jednoho údajného admina, jménem @acaBeNendohzoR

Dneska byla akce, teda jestli se tomu vůbec dá říct akce, jelikož jsem dostal ban za úplnou kravinu. Prý zdržování RP, tak si řeknu, napíšu Bačovi, čekám, čekám, Bača do téhle chvíle ještě neodepsal, tak si říkám, sepíšu si stížnost, protože mně ten ban přijde hloupý a trapný. 

Vysvětlím Vám celou akci. 

Dne 20.4.2021 okolo 20:30 si takhle na nové postavě jezdím Delivery, říkám si na támhle si na chvíli zaparkuju motorku, skočím si pro pití, jídlo, na WC. Jen co jsem odešel, tak uběhlo cca 5-7 minut, ale u toho jsem byl s kamarádama na discordu, jenže mě to kicklo z room, tak si říkám, Alt-Tabnu si, ale byl to můj první Alt-Tab, od té doby, co jsem dnes pustil počítač, tak mně cca první Alt-Tab trvá 20-40 vteřin, nemám v Compu 3090 ani pozlacený procesor, lidi se slabším PC to pochopí, ale Bača má tak dobrý Comp, že mu první Alt-Tab trvá milisekundu, ale to tu nebudeme řešit. Stojím, stojím, hned co Alt-Tabnu zpět, tak se vidím na zemi, říkám si aaaaaha, kouknu se do chatu, vidím klasické spoutání, tak napíšu /do s, ale hnedka pán se mě zeptá, /do našel peněženku, tak si řeknu, jo odpovím mu na to /do s, ale hned co jí našel, tak zaRPil /me okrádá jí o 40 tisíc, jenže já můžu mít ty peníze zastrčené v podpesnce žeo, ale neřeším, tak jsem napsal /do f, ani se mě nezeptali do /do důvod, poté jsem napsal do vysílačky *rána jak zmrd* *jsou slyšet hlasy ostatních lidí* e.e.e..h Palomino, roh* poté přijela Audi, která oba narámovala, tak hráči byly lupiči/supermani, protože měli rozbitou hlavu a chodili, btw Audi do nich nabourala, tak ve 150km/h. Poté přijel kamion, ten je taky 3x srazil, tak kluci si nechali stejné statusy žeo, tak tam začali chodit s Glockama, střílet, samozřejmě netrefili se, ale tak to nevadí. Přijela ZZS, upozorňovala, že zdržují, že neodpovídá, to Bača neřešil. Teďka vám jsem vypíšu, co všechno hráči porušili: Pravidlo 1., 21. Porušení zdravého rozumu, Non-RP injuries. Tak říkám, nebudu psát reporty, vyřeším to IC, abych nepočušoval pravidlo 1., tak jsem stále RPi. Tohle by bylo akci asi vše.

Teď se vrhneme na hlavní scénu, scéna se jmenuje @acaBeNendohzoR 

Připravte si PopCorn a jdeme na to.

@acaBeNendohzoR , který mně dal ban, klukům asi nadržoval, protože oni porušili tolik pravidel, ale já asi víc no, jo jinak, ban jsem dostal na 12 hodin za údajné zdržování RP. Takže, rozhodnu se napsat Bačovi na discord, neopovídá, tak si napíšu na žádosti o UnBan, stále nic, ale to je jedno. Teďka se vyjádříme k Bačovi, co dělá on, nedostane trest, ale my obyčejní hráči, by jsme ban dostali. https://imgur.com/P514aii

Tak, ano toto pán Bača napsal, běžný hráč by za to dostal ban, ale Bača NE! Nechtěl jsem to vytahovat, ale když pán Bača dělá tohle, tak jsem to udělal. 

Tohle by bylo nějak všechno, ban, který mně byl udělen, mně přijde hloupý, trapný, ubohý. Pod tímto příspěvkem čekám křížky, haha, atd. Ale je to pouze můj názor.

Mějte se, s pozdravem Adam.


Powered by LeoSight IFS
LT~24