Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zdržování RP, nonFear (3 hodiny)


yuyuyunochan

Hráč

21
21.4.2021 12:37

Zdravím, tímto bych chtěl reagovat na můj 3 hodinový ban za zdržování RP a nonFear. Ano, přiznám se, RP jsem trochu zdržoval, jelikož jsem nevěděl, co přesně dotyčný RPí, viz. screen.

Nevím, jestli je úplně OK se sám sebe ptát jestli vážně udeřil pažbou do okna. Já bych se spíše zeptal, jestli se okno rozbilo a popřípadně bych si dal /chance. Okno, jsem nakonec otevřel, jak si dotyčný přál.

Dále k tomu Fearu, ještě předtím než mě vůbec začali okrádat, jsem zavolal na 911 s tím, že mě pravděpodobně budou krádat 3 černá auta. Když došlo k samotné vykrádačce, dal jsem echo jedno nejmenované firmě. To už jsou, dá se říci dvě posily. Když už tedy došlo k úplnémů zastavaní tahače a následného vystoupení osob z vozidel, zamknul jsem tahač a následně jsem zaRPil, že si lezu na zadní postel, viz. screen.

Následně, když jsem "zdržoval" RP, přijelo auto, které reagovalo na echo a asi dvě nebo tři osoby srazilo. Samozřejmě od sražených žádné injuries nebylo vidět. Tímto bych chtěl požádat od dotyčných poskytnutí videa okrádačky A-týmu a A-tým bych chtěl požádat, aby tuto celou situaci prošetřila.

Děkuji.

shejzyn

Hráč

22
21.4.2021 13:35

Čau jsem jeden z nich, chci se k tomu vyjádřit tak že mi přišlo že sis jen získával nějak čas. Poprvé co jsem tě okrádal tak si udělal to stejné jel si co nejdéle si mohl prostě ujel si na místo dokud ti někdo neprostřelil gumy, myslím že v realném životě bys kdyby na tebe mířily  tři ozbrojené auta radši zastavil a nechal se okrást než přišel o život. Jen můj názor a sem proti Unbanu.

romus123

Hráč

11
21.4.2021 15:03

Já bych teda posranej ze strachu určitě irl ujizdel jak nejdyl by to šlo


Powered by LeoSight IFS
LT~40