Zdravím, právě teď jsem byl zabanován na přesne 1 hodinu od @Petriik1 za Metabaiting, no však neuvědomuju že bych nekde tohle pravidlo porušil. Pravděpodobně si si spletl Petríku mne a hráče co naopak mne psal až pro neho přijedu, podívej se ještě jednou prosím na logy. Možná si něco přehlédl, třeba jako to že ja nepsal PM ale on mne. :DD
Poslal jsem ti logy, video. Tak se na to podívej ještě jednou, kdyžtak mi ukáž kde jsem tohle pravidlo porušil. Chci dosáhnout UB a taky by se hodilo potrestat hráče co tam opravdu pravidla porušili. ;)
Děkuju za přečtení, hezký den.
EDIT : Nezapomeň hodit ignor a pak uzamknout vlákno namísto toho aby sis přiznal chybu nebo ji vyřešil. Což si i udělal. Thumbsup :)
Zdravím, právě teď jsem byl zabanován na přesne 1 hodinu od [user:1481] za Metabaiting, no však neuvědomuju že bych nekde tohle pravidlo porušil. Pravděpodobně si si spletl Petríku mne a hráče co naopak mne psal až pro neho přijedu, podívej se ještě jednou prosím na logy. Možná si něco přehlédl, třeba jako to že ja nepsal PM ale on mne. :DD
Poslal jsem ti logy, video. Tak se na to podívej ještě jednou, kdyžtak mi ukáž kde jsem tohle pravidlo porušil. Chci dosáhnout UB a taky by se hodilo potrestat hráče co tam opravdu pravidla porušili. ;)
Děkuju za přečtení, hezký den.
EDIT : Nezapomeň hodit ignor a pak uzamknout vlákno namísto toho aby sis přiznal chybu nebo ji vyřešil. Což si i udělal. Thumbsup :)