Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban od (@Petriik1)


ToxicCZ

Hráč

7
21.4.2021 14:37, naposledy upraveno 21.4.2021 14:42 uživatelem ToxicCZ

Zdravím nyní mi byl udělen ban od @Petriik1

[BAN] Game Master Petriik1 zabanoval Zdenek Toman. (3 hodiny)

[BAN] Důvod: nonFear, Common sense (3 hodiny).

Rád bych se dotázal jestli toto je v pohodě to, že přijel rozestřílí tam PSA for fun a já když tam přijedu blíže tak se podívám co se tam děje, střílí po mě tak jedu dál zavolám pomoc do depu a pak srazím toho hráče protože jsem si myslel že je tam sám tak proto jsem ho srazil.

Legit tyto gangy jsou uplně non-rp asi IRL nějákej gang nepujde jen tak po IZS složkách že si řeknou.

"Hele vole nudím se jdeme odjebat nějáke fízli"

+ to totálně zmetovali a pak mi ještě vyhrožoval banem když nebylo nic jistý, ani není admin aby mi psal že dostanu ban.

Nejde mi o zkrácení tolik ale hlavně o to aby se to řešilo protože tito "gangstři" nás dmkují jen tak často furt se řeší a jejich důvod proč nás rozstřílí je ten že "je naschvál zastavujeme jako PSA" i když maj na voze tint a nevíme kdo v tom sedí tak to asi naschvál není.

Přikládám log kde mi vyhrožoval banem, a neadekvátně se mnou komunikoval přes PM který schylovalo o pokus vyprovokování pravděpodobně.

Edit: a to že cápek zajebe "me bere ho" a mají zaokhrouleně stejnou váhu tak jak by ho asi uzvedl když je cápek zláman a bambus admini jestli viděli to video tak ví o čem píšu a co mám na mysli.

 

 

21.4.2021 14:55
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

byterixx

Hráč

14
21.4.2021 15:07

Ano, opravdu jsem to napsal, taky jsem se ti za to omluvil jestli si to bral jako vyhrožování či provokování. Omluvil jsem se, to co tu píšeš, že sme neměli duvod není pravda. Duvod sme opravdu měli, jen tak by jsme určite nenaběhli na IZS a nevykropili je..

ToxicCZ

Hráč

7
21.4.2021 15:14

Důvod jste měli nedostatečný a ten váš důvod i Flyer popsal že je nedostatečný na PK či CK, za účast ve firmě to fakt důvod není, a to jak jste tam přijeli a hned kropili dobrá meta, a pošli mi laskavě to kde jsi se mi omlouval protože nic jsi o omluvě nepsal a akorát jsi spíše vyprovokovával, raději si to srovnej v hlavě protože jít proti PSA jen kvůli tomu že vás zastavuje nebo je zaměstnanec nějáké firmy fakt důvod není na PK a to že vemeš zlámaného člověka kterého jsem nabral ve 170 nejmeně a zvedneš ho tak by jsi ho mohl zabít protože by 100% měl zlomená žebra, rozdrcenou pánev, silný otřes mozku, krvácení z hlavy, poraněnou páteř a pár fraktur na končetinách tak jak takhle někoho chceš vzít a odnest ho když váží stejně jako ty? a hlavě by mě zajímalo jak to frajer erpil dál to že jsem ho nabral ve 170km/h a žádám @Petriik1 aby se alespoň vyjádřil a neignoroval neustále tyto témata.

 

21.4.2021 15:52
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~41