Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

📈 Spokojenost s PSA za rok 2021


22.4.2021 00:45, naposledy upraveno 31.7.2021 20:25 uživatelem Rataj

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


Aktuální data


Index spokojenosti

Záleží nám na spokojenosti občanů s přístupem a prací Policie San Andreas, proto jsme sestavili metodiku pro určení Indexu spokojenosti s PSA. Jeho hodnotou je průměr hodnocení na škále od 1-10 (kde 1 je naprostá nespokojenost a 10 perfektní přístup) z dotazníku vyplněného občany SA za dané období. Zaokrouhluje se na dvě desetinná místa.

Současný Index spokojenosti činí 6,80 (červenec 2021)

Index spokojenosti v čase:

červenec 2021 6,80
červen 2021 5,30
květen 2021 4,42
duben 2021 4,64


Policista měsíce

Na základě nejpočetnější odpovědi v dotazníku na otázku Jaký policista odvádí svou práci nejlépe?“ určujeme pravidelně vyhlašujeme Policistu měsíce.

Policisté měsíce:
Evelyn Frost (červenec 2021)
Oldrich Wimmer (červen 2021)
Victoria De La Cruz (květen 2021)
Luccas Marenigh (duben 2021)


 

22.4.2021


Jste spokojení s prací a přístupem Policie San Andreas?

Odpověď na tuto otázku chceme zjistit.

Jako nové vedení PSA teprve zjišťujeme jaká je situace uvnitř policie a také bychom rádi věděli, jak práci PSA pociťují občané San Andreas.

S těmito daty pak můžeme dále pracovat a usilovat o vyřešení všech nedostatků.

Výsledky průzkumu uveřejníme. Taktéž bychom rádi tuto anketu v budoucnosti opakovali a sestavili tak statistiku, která nám ukáže, zda provádíme změny správným směrem.

Vyplňte proto prosím náš dotazník spokojenosti na duben 2021.

Děkujeme.

Za vedení PSA,
kapitán Einar Wyatt.

29.5.2021 12:49

Vážení spoluobčané,

blížíme se ke konci měsíce a proto bychom vás rádi požádali, abyste opět vyplnili náš dotazník spokojenosti, tentokrát za květen 2021.

Policejní sbor zažil celkem krušný měsíc. Zasahovali jsme u teroristického útoku, vyšetřujeme případ sériového vraha a na stole máme řadu dalších případů, na kterých pracujeme. Jsme si vědomi, že ačkoliv provádíme ve fungování policie změny, neplynou přesně podle plánu vzhledem k různým komplikacím.

Policii tento měsíc čekala také opětovná změna vedení. Z nové sestavy byl rozhodnutím Kongresu odvolán kpt. Ing. Luccas Marenigh a dále se kpt. Jacob Williams rozhodl rezignovat. Kriminální služba dočasně funguje bez kapitána a Hlídkovou službu nově převzal kpt. Jeffrey Scott.

Budeme rádi, když nám dáte zpětnou vazbu vyplněním tohoto formuláře a vyplníte nejenom jak jste s naším sborem spokojeni, ale také nám napíšete, co můžeme zlepšit.

Děkujeme.

Za vedení PSA,
kapitán Einar Wyatt.

27.6.2021 11:45, naposledy upraveno 27.6.2021 11:56 uživatelem Rataj

Vážení spoluobčané,

blížíme se ke konci měsíce a proto bychom vás rádi požádali, abyste opět vyplnili náš dotazník spokojenosti, tentokrát za červen 2021.

Policie se stabilizuje a i kriminální služba už má svého velitele. Také jsme tento měsíc dosáhli mnoha úspěchů. Mezi ně patří například zadržení 3 teroristů, kteří stříleli v budově soudu, ukradli důležité dokumenty a utekli ještě před pádem letadla na onu budovu. Tito teroristé se dlouho ukrývali, ale nakonec byli dopadeni díky spolupráci policie s vězeňskou službou a vojenskou zpravodajskou službou. Dalším úspěchem je dopadení sériového vraha, který dlouho řádil v Palomino Creek a má na svědomí 11 lidských životů. Nyní můžeme prohlásit, že ulice Palomino Creek jsou opět bezpečné. Závěrem měsíce jsme také obnovili pravidelné výcviky policistů a tak doufáme, že se v brzké době značně zvýší efektivita práce našeho sboru, znalosti i níže postavených příslušníků policie a především Vaše spokojenost s policií v San Andreas.

Budeme rádi, když nám dáte zpětnou vazbu vyplněním tohoto formuláře a vyplníte nejenom jak jste s naším sborem spokojeni, ale také nám napíšete, co můžeme zlepšit.

Děkujeme.

Za vedení PSA,
kapitán Einar Wyatt.

30.7.2021 11:18, naposledy upraveno 30.7.2021 11:19 uživatelem Rataj

Vážení spoluobčané,

stojíme opět na přelomu měsíce a proto bychom vás rádi požádali, abyste opět vyplnili náš dotazník spokojenosti, tentokrát za červenec 2021.

Červenec byl pro Policii San Andreas přelomovým měsícem. Policejní stanice prošla rekonstrukcí, obnovilo se fungování policejní akademie a výcviků. Změnili se vnitřní předpisy a obecně vnitřní fungování policie, což vedlo ke zvýšení efektivity a aktivity policejního sboru, ke snížení počtu externích stížností (od občanů na policisty), avšak bohužel i ke zvýšení interních stížností (od policistů na jiné policisty). Policie má nyní také nové MDC, které si členové velice chválí a usnadňuje jim práci nejen při silničních kontrolách. Celý měsíc byl ve znamení změn, na které si policisté museli zvykat. Především pak na nové postupy. Zvýšila se taktéž aktivita na recepci naší stanice. Z dosavadního průzkumu lze usoudit, že tyto změny se nelíbily až 38 % členů policejního sboru, avšak potěšilo nás, že Index spokojenosti dosáhl za červenec zatím nejvyšší hodnoty a to 6,37 (dosavadní - může se ještě nyní závěrem měsíce změnit). Kdybychom brali v potaz pouze poslední 3 týdny, tak to dělá dokonce 7,25 - což by mohlo znamenat, že změny zprvu i občany zaskočily, avšak později je přijali velice pozitivně. Pokud se tento stav udrží i na konci měsíce, znamená to rekordně nejvyšší spokojenost s PSA za celou dobu co tyto data měříme.

Nejaktuálnější změnou, která přišla v platnost právě dnes je pak změna ve vedení. Velitel hlídkové služby a A.R.T. kapitán Jeffrey Scott byl odvolán ze své funkce Kongresem San Andreas z důvodu porušování vnitřních předpisů policie, obdobně byla odvolána také velitelka kriminální služby nadporučík Victoria De La Cruz a to z důvody neplnění svých povinností. Novým velitelem hlídkové služby, A.R.T. a také novým druhým kapitánem se stane Evelyn Frost, kriminální službu nyní přebírá nadporučík Steve Zayas.

Budeme rádi, když nám dáte zpětnou vazbu vyplněním tohoto formuláře a vyplníte nejenom jak jste s naším sborem spokojeni, ale také nám napíšete, co můžeme zlepšit.

Děkujeme.

Za vedení PSA,
kapitán Einar Wyatt.


Powered by LeoSight IFS
LT~81