Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ressetth se loučí.


Ressetth

Hráč

14
23.4.2021 19:15

Všechno jednou končí a to i moje působení tady na Skimu, poznal jsem nespočet nových lidí. Jednoduše už na to poslední dobou nemám čas a vracím se do své domoviny SAMPu :-D. Kdo ví, třeba Vás tu tady někdy zase navštívím a někdy se vrátím, ať se Vám tu všem jen a jen daří, mějte se. <3

 

SedliXi, ty jsi byl pro mě vždycky ten nejlepší administrátor a někdy i opora, vždycky si pomohl a užil jsem si s tebou skvělé RP. Kdo ví, když už bydlíš v tomto KRÁSNÉM městě jako já, tak se snad někdy setkáme, jen aby to nebylo v nemocnici :-D.

 

Máťo, ty jsi prostě frajer, sice nemáme tolik naerpeno jako ty s mým bratrancem ale i tak jsem si to neskutečně užil :-) a já se už jen těším až se sejdeme a pokecáme, drž se, hodně štěstí. 

 

Jaucuko, tebe už znám ze sampu, kde jsme se sice nebavili a začali jsme se bavit až teď ale nelituju toho, jsi prostě depresivní frajer a už se musíme sejít a něco provést Cosmmovi a až se někdy na chviličku připojím na skimo tak ti dám dáreček. :P Hodně štěstí. 

 

 

Démone, to samé jako u těch dvou frajirků výše, jsi prostě frajer a užil jsem si to s tebou a snad se ještě někde potkáme. :) Hodně štěstí v životě. 

 

Cosmmo, ty jsi jeden velkej omyl sám o sobě, ale jsi v pohodě, poslední dobou jsme se začali docela bavit a co si budem, za pár dní za tebou snad dojedu do té tvé díry. :-D 🐀

 

Metyu, s tebou jsem si to RP užil ze všech snad nejvíce, frajer si a frajerem zůstaneš, přeji ti hodně štěstí v životě a v podnikání, snad se taky někdy setkáme i se Zchovankyem. Měj se kouzelníku. :) 

 

Morocko, na Skimu působíme skoro stejně a na to že jsi tu s RP začínal, tak se pořád jenom zlepšuješ a zlepšuješ. Máme spoustu zážitků, přeji ti hodně štěstí v životě a v RP ty baníkovská chc.... :-D

 

Lexikonne, tebe jsem si za poslední dobu docela dost oblíbil, snad se ještě někdy na nějakém serveru potkáme, hodně štěstí, měj se. :) 

 

Na konec bych chtěl poděkovat všem, s kterými jsem kdy erpil či získal nějaké zkušenosti, zážitky apod, taky všem z HZS že jste to se mnou vydrželi, všem z HT a AT, jste frajeři. A úplně na konec konce chci poděkovat @Rataj za všechno co tu dělá a vytváří nám tu všem skvělé požitky ze hry. 

 

Rozepsal bych se víc, ale na mobilu to nejde :D jo a komín je legenda jo? 

 

@Jaucuko @Morocko @Lexikonn @neznamy#4508 @SedliX @OurMatthew @Cosmmo @Demon8116

 

 

23.4.2021 19:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
23.4.2021 21:27
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~48