Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

report

1 2



AdamZahorsky

Hráč

20
24.4.2021 14:53

Príjemne poobedie čitateľom, moja sťažnosť sa týka reportov.

Čakám 2 dni nato aby mi niekto z GA respawnol auto a prepísal 3 auta na frakciu otázka max 10 minút. No problém je že aj keď som #1 report a GA je online (neviem či som to len ja) môj report akoby neexistuje a prijmutia sa nedočkám. Ďalšia vec X krát sa mi stalo že som #1, #2 a spadne mi hra hold môžem zato asi ja a znova dookola čakám na report, keď sa raz za 5 hodín vyberiem preč od počítača spraviť si jesť alebo niečo zrovna sa portne admin a vidí že som AFK tak odíde a uzavrie môj report pritom ja naňho čakám 12 hodín nemôžem sa ani vzdialiť od počítača lebo čo keby náhodou príde. Viem že reporty sa riešia podľa podstatnosti ale aby som na prepis čakal 2 dni je úlet podľa mňa. 

Jediný Admin ktorý somnou poslednú dobu riešil moje reporty bol FLYER síce som sa načakal niekedy no uráčil sa vôbec prísť a bol ochotný mi pomôcť. 


Ďakujem za prečítanie.

MeNix07

Hráč

29
24.4.2021 15:00

Toto sa deje aj mne chcem len urobiť menšie zmeny vo vile a keď som #1 tak mi to nikto nebere

Zdenek

Hráč

21
24.4.2021 15:59, naposledy upraveno 24.4.2021 16:29 uživatelem Zdenek

Už je to nějakou dobu co nehraju na skimu nijak aktivně, nebaví mě to a ani na to nemám čas, ale to je vedlejší.

Tohle byl/je každodenní chleba snad každého hráče, že na report čekal několik hodin, ač šlo o banalitu. Inu a zcela upřímně, pokud Vám někdo z AT napíše, MÁME TAKY SVOJE RP 🤦‍♂️ tak je to snad nejhorší výmluva co může být a je to velmi komické a má to jednoduché odůvodnění, nikdo nechce, aby brali reporty, když mají velmi rozsáhlé či zajímavé RP, ne, ať si ho užijí a samozřejmě toto RP netrvá 10h, ale teď udám pár jednoduchým příkladů, které se děli, očividně pořád dějí. RPení sexu, ježdění ve vozidle, RPení v baráku, koukání dvě hodiny z Mount Ch. a takhle bych mohl pokračovat dále a dále a co to má společného ? Tohle RP se dá vždy posunout, než dořeším těch 8 reportů co tam je. Pokud jdu do AT tak MUSÍM předpokládat, že si mezi svým RP budu muset najít čas, aby mi hráči nečekali dvě hodiny na vytažení vozu z vody, udal sem jednoduchý příklad. Odtud se hlavně odvíjí i jejich AT chat, je problém se shodnout, hele, teď tu řádku reportů prosím vezmi, si hodnost GM, tak vezmi na co máš práva a já hned jak budu mít čas, tak vezmu zbytek. Ano, do AT nevidím, ale kdyby to takto fungovalo, tak se tu nešíří meme, stížnosti od hráčů, ať už na dc nebo zde na forku. 

Děkuji Vám za přečtení

 

EDIT 1: Koukal na to Flyer, proč se k tomu nevyjádřil ? Zrovna tohle je téma, kde jako člen AT a jakožto GA by k tomu měl co říct, ale jasnýý, známe to. Ono to zas nijak upadne. Tímto bych chtěl poděkovat Adminům, kteří si ten čas umí najít a jen se nevymlouvají, viz. Ježek a Sedlix. Jiné hodnotit nemohu, jelikož nevím, jak teď fungují, ač nebylo moc taktické je jmenovat, jelikož sem určitě někomu ukřivdil a taktéž si najde svůj drahocenný čas což je chválihodné 

romus123

Hráč

11
24.4.2021 19:31

To je v pohodě já čekal 8 dní na přepsání vozidel na firmu , každej den jsem se dostal na ID 1 a pak se nic nedělo. Admini online byli. zvykej si,

Sensei

Hráč

27
24.4.2021 21:05

Teraz som dva dni prepisoval dve scanie... :D Viem o čom hovoríš...

24.4.2021 22:13, odstraněno 24.4.2021 22:17 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Sensei

Hráč

27
28.4.2021 11:01, naposledy upraveno 28.4.2021 11:01 uživatelem Sensei

"Hele to nemá cenu tu aní psat mam skušneo tu jak to tu je vim vše ani ne musím nic hledat vše se ke mne dostane  tak 1. tohle že jim to trva sem řešil už 10x a ne jen na forum 

2. na soud nebo neco take co si maš žadat ic  tu na forum nemas žanci penize jo to si vemu ale dat ty to co chces ty ponich ne ne ne ne dají ty nic na pozemke čekam popravde 4,5mesice nic do dneska aní jedna zprava ted novinka na serveru Modul Tunig ok chtejí 600kc za to ok dobre   nekdo koupim nekdo ne jo ale napiš si Žados aby si mohl to mit legalne nic proste nic ani 600kc kc neni nikdo shopen ty odepsat že to vyšlo ne vyšlo jedeme dal 

3. vim jak to je server není patří hračum je to proste server rataje ale patří to pod Leosight.cz 

ale hrač ktery ma xx hod na server nemá nic proste když  řekne že server končí tak končí proste ty tu ses jako by jen  uvozovkach na našteve ne nejaky společnik nebo neco take  tak že to je vše co sem  chtel tu na psat jak říkám bujde to jeste  huř a huř tomu ver "

Ja nerozumieť reč tvojho kmeň.

danielbilly11

Hráč

1
28.4.2021 11:36

Jestli ti vadí AT že ti vždy neodpovída na reporty tu jsou důvody :

1.Nemaj dost času všechny řešit najednou

2. Jsou někdy offline.

3. Někdy líný :DD

4. Nejsou v duty.

Díky za pochopení těchto důvodu :)

28.4.2021 11:56
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

danielbilly11

Hráč

1
28.4.2021 16:08

@neznamy#3931 Chápu že ti nikdo nepřijmá reporty,tickety ale to už je ta aktivita AT a pozornost nemusí to přijmou ale je to jejich práce ale zase nemůžou dělat vše najednou do toho se nemáme co cpát at už ti to přijme nebo nepřijme Tak bych byl aspon rád že jsou vůbec nějaké členy at.

 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~98