Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban/zkrácení trestu


cilli

Hráč

2
25.4.2021 12:02

Dneska okolo 2 hodin jsem dostal ban za metagaming ve frakčním chatu, nevěděl jsem, že se to považuje za metu, takže bych byl rád za nějakou možnost zkrácení trestu, je to moje blbost, že jsem si to nezjistil, ale jsem celkem nový hráč a pořád se tou hrou jen učím a příště frakční chat určitě nebudu používat takovým způsobem. Omlouvám se za to.

25.4.2021 17:28

Zdravím Tě @cilli,

Všechny pravidla nalezneš na serveru v F1, měl jsi si to pročíst nebo poprosit o zaučení.
Zde Ti posílám pravidlo, které si porušil.
11. Hráč nesmí informace z OOC využít v IC světě (tzv. Metagaming). PM jsou také OOC chatem a je zakázáno si jejich prostřednictvím zjišťovat IC kontakty, např. telefonní čísla. Stream, screenshot atd. je OOC materiál, pozice, frekvence vysílaček apod. není povoleno využít ICly. Zakázáno je taktéž nabádat k Metagamingu (tzv. Metabaiting).

Já osobně, bych Ti dal unban, protože jsi nováček a nejsi nějakým způsobem zaučený...
Dále bych Ti doporučil, napsat nějakému helperovi, žádost o zaučení... všechny aktivní helpery na skimu, nalezneš pomocí /staff.
Taktéž, všechny členy helpery či členy Admin-Týmu, nalezneš zde

Měj krásný den. :)

cilli

Hráč

2
25.4.2021 17:37

díky za vysvětlení, mám nějakých 70 hodin, takže zaučený dá se říct jsem, ale tohle jsem nevěděl, pravidla jsem četl a myslel jsem si, že tomu rozumím, ale ne důkladně, dám si na to příště pozor a jsem si jistej, že se to už nestane :D


Powered by LeoSight IFS
LT~34