Zdravím vás ľudkovia moji je to tu prichádza koniec príbehu mňa na skime. Všetko raz musí skončiť a nastala tá chvíľa práve teraz.
Prvom rade by som chcel poďakovať všetkým členom skima za super RP.
Hlavná vďaka mojej mafii za krásne rp prežite chvíle s úžasnými ľuďmi všetci vedia ktorý to sú.
@koblst dikes za rp. Tie chvíle v nemocnici nezabudnem nauč sa šoférovať 😂😂ale nie drž sa chlape
@neznamy#2210 no čo k tebe bráško všetko vieš jak to je.
@Cheng na naše pokeci na tsku nikto nemá do rána. A o rp ani nehovorím zabijak drž sa.
@Nexoys chlapec ktorý mi z bicykla zkopolval zrcatka. Prv nepriatelia a teraz kamaráti chlape drž sa
Neznačil som tu všetky čo znimi mám niejake spomienky ale iba zopár. Vážim si vás.
Tak to by asi bolo všetko odomna mám vás rád aj neprajníkov držte sa ešte a možno stretneme ♥️♥️
Rada na záver - neodsudzuje ľudí kvôli ic veciam.
Ešte raz mám vás rád navždy v mojom srdci
ADIOS
Zdravím vás ľudkovia moji je to tu prichádza koniec príbehu mňa na skime. Všetko raz musí skončiť a nastala tá chvíľa práve teraz.
Prvom rade by som chcel poďakovať všetkým členom skima za super RP.
Hlavná vďaka mojej mafii za krásne rp prežite chvíle s úžasnými ľuďmi všetci vedia ktorý to sú.
[user:3626] dikes za rp. Tie chvíle v nemocnici nezabudnem nauč sa šoférovať 😂😂ale nie drž sa chlape
[user:2210] no čo k tebe bráško všetko vieš jak to je.
[user:4304] na naše pokeci na tsku nikto nemá do rána. A o rp ani nehovorím zabijak drž sa.
[user:3937] chlapec ktorý mi z bicykla zkopolval zrcatka. Prv nepriatelia a teraz kamaráti chlape drž sa
Neznačil som tu všetky čo znimi mám niejake spomienky ale iba zopár. Vážim si vás.
Tak to by asi bolo všetko odomna mám vás rád aj neprajníkov držte sa ešte a možno stretneme ♥️♥️
Rada na záver - neodsudzuje ľudí kvôli ic veciam.
Ešte raz mám vás rád navždy v mojom srdci
ADIOS