Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Co si myslíte o Skimu?

1 2



27.4.2021 01:01

Jenom se tu vyjádřím k těm reklamám. Nacpalo se do nich spoustu peněz, mělo to pozitivní vliv na počty hráčů a (vzhledem k tomu, že se jednalo o velké množství nových a nezkušených hráčů) i negativní vliv na kvalitu RP (to uznávám). Teď už ale nějakou chvíli žádná reklama nejede a že by to bylo s nováčky horší a horší se určitě říct nedá. Naopak teď ten příliv (pozastavením reklam) za poslední dva měsíce poměrně ustal a spíše se tu drží stálí hráči. Helpeři si dokonce stěžuji, že nemají koho zaučovat. 😃

V každém případě pracujeme na tom, aby požitek ze hry byl pro všechny strany co nejlepší (aby si hru užili jak nováčci, tak i ostřílení RP hráči).

honzikkcz1

Hráč

3
27.4.2021 07:53

Nejspíše mě všichni ukamenujou, ale mě Skimo přestalo bavit. Kvůli jedné a té samé věci... Jménem Komunita, a ano. Komunita je součástí hrou, samozřejmě MP, né SP. Ale i komunita může zkazit hru. Skimo jsem hrál 2 měsíce non-stop. Ale hra mě přestala bavit, kvůli zbytečně toxické komunitě. Mno, tak jsem našel úkryt v jiných serverech. Které mi nabízejí netoxickou komunitu. Sám ani nevím zda má vůbec cenu se vracet. 

27.4.2021 08:19, odstraněno 27.4.2021 13:30 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zeintar

Hráč

49
27.4.2021 09:39, naposledy upraveno 27.4.2021 09:52 uživatelem Zeintar

Já bych s nováčky neměl absolutně žádný problém, každý se učí, někdo se učit chce, někdo ne. Nováčci by byli super, nicméně někdo je to musí zaučit. A nezlobte se na mě, ale 5 helperů a 3 administrátoři na 100 lidí na to prostě nestačí. Na report jsem včera čekal téměř 3 hodiny a to mě tak odradilo, že jsem musel jít hrát něco jiného. Ačkoli zde na fóru všichni píšou nedostatky skima, tak se tito hráči pouze bannují, bez snahy k něčemu lepšímu. Dlouhou dobu si lidé stěžují, že se reporty prostě nestíhají, i přesto, že administrátoři mají plné ruce práce. (Ještě aby ne, když chcete cokoliv udělat a potřebujete k tomu adminsitrátora... Chceš se ošetřit lékárničkou? Počkej si na report. Chceš aby ti hasiči vytáhli auto z vody? Počkej si na report. Ty snad chceš vyndat hydrauliku z auta, kterou sis tam dal sám? No, reportík čeká.)

Například včera jsem hrál za hispánskou postavu, reportoval jsem hráče za nonRP (týpka do nás nabourala, neměla pásy, vyletěla a upadla do bezvědomí - tak si dala /stopanim, nastoupila do auta a pronásledovala nás dále) a čekal jsem, že se toto bude řešit v rámci sekund. Ne. Report na jiného hráče z důvodu nonRP tam visel ještě další půl hodinu, než už vše bylo promlčené a všichni jsme již RPili dávno něco jiného.

To je to, co mi na Skimu nejvíce vadí. Prosím, naberte nějaké rozumné lidi na vyšší pozice (vím, že je tu těžké vybírat), ale například @Scor @neznamy#4508 @Natka a tak dále. Určitě si tu vyberete. Dejte těm lidem šanci, věřím, že Vás nezklamou. Skimo potřebuje aktivní admin team! 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~48