Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jak jsme přišli na Leosight?


neznamy#1756

Smazaný účet

96
27.4.2021 15:03

Čaute,

rád bych se zeptal každého z vás ze zajímavosti, jak jste se dostali na Leosight. Podělte se se mnou a s ostatními. :)

Já tedy začnu:
Na Leosight jsem se dostal díky Artheonu, do kterého jsem se dostal, v 10.4.2020 (to teda rychle uteklo), díky mému kamarádovi, se kterým se znám hodně dlouho ze školy. :D
Kamarádova fotografie (ano, foceno mobilem. :D) níže (10.4.2020). Dost mě s tímhle zlákal. :D Tehdy to byl nováček, ale teďkom se jakžtakž zlepšil. :D Zaučoval ho tenkrát Folígl (@neznamy#598). :3 :D

První screen (vybral jsem raději rozumnější screen, starší screeny byli dost divný, focené mobilem, a dokonce jedno NSFW se špatným statusem :D) z Artheonu:

A teď je řada na vás. :D

ATEX

VIP

13
27.4.2021 15:21

No tak k LeoSightu sem se dostal s @golemakcz v době kdy se otevíral, asi, první Anteros, neboli Skimo v česku, což byl i první server, kde jsem potkal @pa202, se kterým si občas i píšeme, teda když odepíše zrovna. No a vlastně od té doby sem hrál aktivně, ale i neaktivně na MTA LeoSight serverech.

Taky přikládám pár screenů

sandlerino

Hráč

39
27.4.2021 16:55, naposledy upraveno 27.4.2021 16:58 uživatelem sandlerino

V tu dobu, toho roku 2018, když jsem začínal na Crexlitu, který poté skončil, jsme s kamarádem objevili Skimo a v tu ránu jsem se tu zjevil. "Proslavil" jsem se svým medical RP, jelikož v tu dobu mne to hodně bavilo a SAMP mne hodně naučil a díky tomu jsem měl víc otevřených dveří, než jsem chtěl. No a potom přišla nějaká ta pauza.

Po nějaké době jsme na TeamSpeak chodili s kamarádama hrát Operaci Flashpoint, následně jsem se na TSku nějak usadil, začal hrát Anteros, Space station, Skimo apod.

Byly to krásný časy.

Ta starší bando, díky moc za ty časy. ;)

 

27.4.2021 17:04
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kubby

Hráč

58
27.4.2021 18:31

Well.. na LeoSight jsem se dostal kdysi díky @Dominick-ovi, který se mě přes rok snažil přes rok přemluvit na to abych si zahrál na Skimu (viz. datum mojí registrace a prvního připojení se na Skima). Po roce přemlouvání jsem to tedy zkusil - chvíli jsem tam hrál, ale ne moc dlouho. 

Další moje aktivita na LeoSightu byla v době třetího (ano, není to druhý, jak si někteří myslí) Artheonu, kdy jsem byl ze začátku jako Beta Tester a poté jsem v průběhu celého serveru poskytoval polepy, modely a občas skiny.

Po době skončení Artheonu mně, crazymu a Lofánkovi padla nabídka ohledně toho, či nechceme pomoct s modely a texturami na Skimo, všichni tři jsme to přijali.


Jeden z úplně prvních konceptů polepu pro PSA. - 19.10.2020

Skoro finální verze polepu pro PSA. - 19.10.2020

Skin pro kriminální policii - 25.10.2020


Našel bych více fotek, ale jsem líný..

Jak to bylo se mnou na LeoSightu dál? 

Asi bych mohl zmínit taky to, že jsem byl Beta Tester i na Skimu, kde byla legendární událost kdy jsme společně s Toastem ujeli Scorovi v autobusu, přitom co on jel v policejním Chargeru, opakuji v autobusu.

Pak jsem ještě několik měsíců působil v Helper Teamu a takhle nějak jsem skončil na LeoSightu, nic extra.

6.5.2021 05:20

Na leosight jsem se dostal přes reklamu, kterou jsem viděl na facebooku :D..

bit

Hráč

49
6.5.2021 09:14

Píše se rok 2018 kdy Skimo neslo očíslování 5, když 12ti letej Pepa projížděl MTA Facebook skupinu, když hledal něco zajímavého a měl pokrk DayZ a PUBG serverů. Díky projíždění objevil že se na nějakej server přidal obchod s nábytkem. Malý Pepa si řekl "Hmm... Na serveru 3 lidi, je to českej server tak proč to nezkusit!"a připojil se. Skimo 5 se zavřelo, Leosight Discord server šel níže na server list na Discordu a pomalu se zapomínalo. A pak bum! Otevíral se Anteros, malý Pepa neváhal a ihned se připojil a jeho RP dobrodružství za postavu jménem Honza Mastil začalo! Poté Pepa začal chodit čím víc častěji na TSko a jak získal odnáček Ověřeného Uživatele tak se mu otevřeli dveře od vyšší třídy...

A takhle začalo mé plnohodnotné zakomponování do MTA a LS komunity. Spíš za to že tady jsem tak je díky Youtuberovi Zeddymu, který v jednom videu (Dokonce si pamatuju v jakém videu) zmínil MTA. 

Jsem rád že jsem v téhle komunitě ikdyž někdy to jde silně zkopce.

GigaAdamYT

Hráč

3
6.5.2021 11:39, naposledy upraveno 6.5.2021 11:43 uživatelem GigaAdamYT

Já jsem se dostal k Leosightu přes mého kamaráda Špajchla (@neznamy#2577, také známí na Artheonu jako Cheng Janch, na Skimu jako Pang Janchs Cao), byl začátek letních prázdnin 2020. A já jsem začal hrát MTA a Artheon. Pod jménem Petr Hnědy. Asi kolem začátku října jsem dostal permaban od Lofana za "REKLAMU", vyjadřovat se k tomu nebudu. Poté se Artheon odtrhl a tam jsem byl asi měsíc, byl jsem u u konce. (Jako postava Adam Hnědý). Teď hraju na Skimu za postavu Peter Brown již 108 hodin. Takže hlavně za to, že jsem tady a poznal jsem tu několik lidi (třeba @Lexikonn), děkuji známému "Red County bláznovi" @neznamy#2577 nebo-li Pang Janchs Cao.

Žádnou fotku již na novém PC nemam, ale vzpomínám si když @sandlerino si hrál s Hydrou na letišti a já s Chengem jsme tam jeli na KJ, střílel po nás :D

Děkuji za čtení :)


Powered by LeoSight IFS
LT~69