Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vykradenie


Drelamond

Hráč

9
29.4.2021 09:37, naposledy upraveno 29.4.2021 09:55 uživatelem Drelamond

Zdravím, dneska som sa napojil na server idem k môjmu autu a nič v ňom nemám len poznámku:

Auto bylo vykradeno .

1. Jak dobre viem, tak je zakázané vykrádať z inventáru veci.

2. Auto bolo hore-nohami 

3. Nechcem klamať ale zdá sa mi že MUSIA mať povolko od admina.

4. Nebol som na serveri.

 

Ked to mám lepšie popísať tak, včera som mal nehodu auto hore nohami, ja som ho nehal ale bol vypatý motor aj ručná bola.

Viezli ma ZZS a hned som potom leavnul lebo som už musel ísť. A áno dohodol som sa snimi žiadné odpojenie z RP akcie. Všetci sme sa zhodli.

 

https://ibb.co/p1tGHBn

danielbilly11

Hráč

1
29.4.2021 11:17

Zdravím tě pokud tvoje auto bylo ukradeno a měl si auto zvhuru nohama tak to vůbec nic není v icčku se dá pořád nějak otevřít kufr a pokud bylo vykradeno zdá se mi že si v IC nezamknul vozidlo.... Takže jsi udělal chybičku v IC a lidi mohli tvoje auto vykrást i bez povolení AT maximálně si to musí natáčet když se vykráda byl jsem zato několik krát banován takže pokud lidi co vykrádali vozidlo nenatáčili se dopustili porušovaní pravidla a mužeš jim za to dát report sice nevím jak zistíš jméno ale určitě by server měl mít nějaké ty logy. Děkuji ti za přečtení a at se to rychle vyřeší :)

Jaucuko

Hráč

11
30.4.2021 09:46

Ahoj @Drelamonde,

Řešit toto přes fórum by byla skutečná bolest, protože by všichni viděli co a jak, komunikace by trvala, tudíž tě poprosím přidej si mě na discord a mrkneme se na to.

Jaucuko#5757

 

(Btw Danieli pleteš se.)


Powered by LeoSight IFS
LT~27