Ahoj,
poměrně často se snažím RPit u benzínky v montgomery, vznikla tam SocialRP zone, kde si lidi přijdou pokecat, poRPit. Pokaždý, když tam přijedu, tak tam někdo stojí, s kým lze poRPit a tak podobně. Hrozně mě mrzí, že každých 15 minut tam přijedou PSA a rozhání to a každý si poté jede svou cestou a všichni přestávají RPit. Dost mě to mrzí, protože na každém serveru se vždy sama vytvoří nějaká Social RP zóna, kde se lidi podvědomě scházejí.
Co s tím něco udělat? Postavit tam například nějakou kavárnu, nebo parkoviště, nebo prostě zlegalizovat to parkování, aby se tam lidi mohli scházet a chillovat tam společně. Na všech RP serverech se tato socialRP zóna vytvářela někde na parkovišti (Nejlepší příklad je RC bar z LARPu, což bude pamatovat pouze pár jedinců, jako je @Jaucuko , nebo @neznamy#4508 ) a většina lidí trávila 80% času právě v této SocialRP zóně, vznikalo tam nové RP, nacházeli se noví IC přátelé, vznikaly podněty k roleplayi dále a tak podobně. To je zde téměř nemožné, jelikož každou chvilku přijedou PSA, nechť se to rozpustí.
Samozřejmě, lze to řešit ICly, zažádat si o stavbu parkoviště, nebo něco takového, ale tady jde o OOC pohled na věc. Co na to říkají lidé jako @Rataj nebo @SedliX ?
Přikládám screenshot, který jsem pořídil dnes chvilku před tím, než jsme byli vyhnáni PSA a rozpustili jsme to, abychom mohli jít všichni random jezdit po městě, nebo AFKovat.
//EDIT: Bruh, vážně jsem do názvu napsal "Socal" místo "Social?" ._.
Ahoj,
poměrně často se snažím RPit u benzínky v montgomery, vznikla tam SocialRP zone, kde si lidi přijdou pokecat, poRPit. Pokaždý, když tam přijedu, tak tam někdo stojí, s kým lze poRPit a tak podobně. Hrozně mě mrzí, že každých 15 minut tam přijedou PSA a rozhání to a každý si poté jede svou cestou a všichni přestávají RPit. Dost mě to mrzí, protože na každém serveru se vždy sama vytvoří nějaká Social RP zóna, kde se lidi podvědomě scházejí.
Co s tím něco udělat? Postavit tam například nějakou kavárnu, nebo parkoviště, nebo prostě zlegalizovat to parkování, aby se tam lidi mohli scházet a chillovat tam společně. Na všech RP serverech se tato socialRP zóna vytvářela někde na parkovišti (Nejlepší příklad je RC bar z LARPu, což bude pamatovat pouze pár jedinců, jako je [user:1643] , nebo [user:4508] ) a většina lidí trávila 80% času právě v této SocialRP zóně, vznikalo tam nové RP, nacházeli se noví IC přátelé, vznikaly podněty k roleplayi dále a tak podobně. To je zde téměř nemožné, jelikož každou chvilku přijedou PSA, nechť se to rozpustí.
Samozřejmě, lze to řešit ICly, zažádat si o stavbu parkoviště, nebo něco takového, ale tady jde o OOC pohled na věc. Co na to říkají lidé jako [user:1] nebo [user:23] ?
Přikládám screenshot, který jsem pořídil dnes chvilku před tím, než jsme byli vyhnáni PSA a rozpustili jsme to, abychom mohli jít všichni random jezdit po městě, nebo AFKovat.
//EDIT: Bruh, vážně jsem do názvu napsal "Socal" místo "Social?" ._.