Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Představení PSA


25.9.2019 21:16, naposledy upraveno 25.9.2019 21:24 uživatelem Rataj

POLICIE SAN ANDREAS


 

Povinností policisty San Andreas je

  • Ochraňovat životy a majetek
  • Dohlížet na dodržování zákonů
  • Zachovat důvěru jak obyvatel státu, tak jeho návštěvníků

 

Vedení PSA

plk. JUDr. Nathan Durant - Velitel akademie, centrály, vyšetřovacího sboru, vyjednávacího týmu a komisariátu pro vnitřní vyšetřování; forenzní specialista a prokurátor

pplk. Nathaniel Warren - Velitel hlídkového sboru, dopravního sboru a jednotky SWAT; specialista pro boj s organizovaným zločinem a pyrotechnik

 

Policejní sbory a týmy

 

Akademie

Úkolem akademie je zaučovat a školit nové členy u policie. Stejně tak je úkolem akademie doškolit stávající členy o změnách v příručce, fungování policie nebo zákonech. Zároveň také mají policisté možnost stát se členy akademie jako instruktoři a pomáhat tak školit nové členy.

 

Centrála

Centrála a dispečink jsou klíčové oblasti fungování policie, které řídí veškerou policejní strategii přímo ze stanice v Los Santos. Pokud je centrála k dispozici mohou ji hlídky kontaktovat a urychlit tak úkony kolem MDC. Zároveň centrála může korigovat zásahy a taktiky přímo v průběhu.

 

Hlídkový sbor

Hlídkovým sborem jsou běžné hlídky ve městě a to ve vozech nebo i pěšky.

 

Dopravní sbor

Dopravním sborem jsou hlídky zaměřující se na řešení porušení zákona č. 3/2018 o provozu na pozemních komunikacích. Vykonávat tuto práci mohou ve vozech i pěšky.

 

Vyšetřovací sbor

Vyšetřovací sbor se stará o kriminalistiku, vyšetřování zločinů a forenzní analýzu. Dále také o boj s organizovaným zločinem, který dlouhodobě monitoruje a šetří rizika s ním spjatá.

 

SWAT

SWAT je těžce ozbrojená jednotka zaměřující se na konkrétní zátahy například proti ozbrojeným zločincům, bankovním lupičům a drogovým kartelům. Může být povolán také pro kontrolu nepokojů a demonstrací.

 

Vyjednávací tým

Vyjednávací tým je tým zaměřený na řešení situace s rukojmím, skládá se z policejních vyjednavačů a psychologů.

 

Komisariát pro vnitřní vyšetřování

Vnitřní vyšetřování nebo také inspekce PSA se skládá z přísně prověřených členů PSA, kteří mají speciální kompetence a pravomoci zasahovat proti ostatním příslušníkům sboru. Mají právo je i zadržet a předvést před disciplinární řízení a to i přesto, že je nechytí při činu, ale mají důvodné podezření k tomu, že jiný příslušník sboru páchá trestnou činnost.


Powered by LeoSight IFS
LT~12

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
6318 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Mondis

300Kč včera v 20:21

DarkEvilBetty

250Kč včera v 20:19

misa

125Kč včera v 19:04

Nejnovější uživatelé
Paura

Registrován 7.5.2024

Fejk

Registrován 7.5.2024

JamesUnpak

Registrován 5.5.2024