Zdravím přátelé, myslím že zde to mohu zabalit a jít dál.
Chtěl bych se hlavně rozloučit s @Rhyme @dejv5509 @Nyxoy @Jaucuko @vitoscaletta @neznamy#3978 @Regi
bylo mi ctí zde hrát a mít víc zabanovaných než nahraných hodil Lmao, ne teď vážně.
@Rhyme ty jsi legenda, jsi mega frajer kterej se nebál ničeho ani nějákého Bushida. PS děláš lepší úpravy jak "Fallgery" jak by napsal Scerry, prostě děláš lepší úpravy a to nemáš VCT práva.
@dejv5509 Ty jsi taky dobrej, máš cool skyline R-32, a mrzí mě že to takto s Jeffrym dopadlo.
@Nyxoy Ty jsi zase velkej simp, ale jsi taky cool, VCT Berýsek by ti řek "Nikdy si nenech zamotat hlavu"
a ty jsi si ji nechal stejnak zamotat, ty holky si tě vycvičili jako psa.
@vitoscaletta Ty jsi taky dobrej a frajer, nikdy nezapomenu když jsi si hrál na VCT a glůčkoval jsi tam auto aby odletěli, ale nikdo to neřekl že je to Star Wars RP, ale nevadí Sandler ti to pak vysvětlil. hul skéro bratře.
@Jaucuko ty jsi chábr vždy jsi měl dobrej smysl pro humor a rád jsi erpil segz s Wrongem. ;)
Jinak vyjebej se na nějákého Pročka kterej fňuká že se mu něco furt nelíbí.
@neznamy#3978 Taky jsi frajer a máš dobrý smysl pro humor, bohužel na tebe nic nemám ;(.
No nic, nechal jsem si dát raději Permu abych nebyl jak @Layz co napíše že končí a pak večer stejně došel., :D
@Regi Ty jsi taky mega frajer a uměl jsi vést ZZS, ale měl jsi na víc 100% na PSA umíš si udělat respekt a system.
Ne legit ten server pomalu a jistě umírá, znechutil mi to ten tuning update, prostě erpí se na vesnicích a celkově na venkově a jsou tak taková žihadla, nevyčítám to Ratajovi jen pouze vyjadřuji to proč jsem hlavně skončil.
Žádat si o unban nebudu, teda pokud ten server zas neoživne jako dřív a bude tam něco co by mě mega zaujalo, ale myslím že to nehrozí.
Škoda je že tak dobrej server a jsou tam někteří arogantní admini.
Za mě jedni z nejlepších adminu jsou @SedliX @FLYER @Jaucuko
Tak se tu mějte hezky užívejte života, a ať se Bushido sklidní ;)
a pošlu vám tu ještě Bejrose
Jak by řekl Bejros "Ty moje sklíčko""Co ta tvoje hlavička""Ty chcanko"
Zdravím přátelé, myslím že zde to mohu zabalit a jít dál.
Chtěl bych se hlavně rozloučit s [user:2669] [user:1412] [user:3226] [user:1643] [user:3298] [user:3978] [user:2390]
bylo mi ctí zde hrát a mít víc zabanovaných než nahraných hodil Lmao, ne teď vážně.
[user:2669] ty jsi legenda, jsi mega frajer kterej se nebál ničeho ani nějákého Bushida. PS děláš lepší úpravy jak "Fallgery" jak by napsal Scerry, prostě děláš lepší úpravy a to nemáš VCT práva.
[user:1412] Ty jsi taky dobrej, máš cool skyline R-32, a mrzí mě že to takto s Jeffrym dopadlo.
[user:3226] Ty jsi zase velkej simp, ale jsi taky cool, VCT Berýsek by ti řek "Nikdy si nenech zamotat hlavu"
a ty jsi si ji nechal stejnak zamotat, ty holky si tě vycvičili jako psa.
[user:3298] Ty jsi taky dobrej a frajer, nikdy nezapomenu když jsi si hrál na VCT a glůčkoval jsi tam auto aby odletěli, ale nikdo to neřekl že je to Star Wars RP, ale nevadí Sandler ti to pak vysvětlil. hul skéro bratře.
[user:1643] ty jsi chábr vždy jsi měl dobrej smysl pro humor a rád jsi erpil segz s Wrongem. ;)
Jinak vyjebej se na nějákého Pročka kterej fňuká že se mu něco furt nelíbí.
[user:3978] Taky jsi frajer a máš dobrý smysl pro humor, bohužel na tebe nic nemám ;(.
No nic, nechal jsem si dát raději Permu abych nebyl jak [user:4067] co napíše že končí a pak večer stejně došel., :D
[user:2390] Ty jsi taky mega frajer a uměl jsi vést ZZS, ale měl jsi na víc 100% na PSA umíš si udělat respekt a system.
Ne legit ten server pomalu a jistě umírá, znechutil mi to ten tuning update, prostě erpí se na vesnicích a celkově na venkově a jsou tak taková žihadla, nevyčítám to Ratajovi jen pouze vyjadřuji to proč jsem hlavně skončil.
Žádat si o unban nebudu, teda pokud ten server zas neoživne jako dřív a bude tam něco co by mě mega zaujalo, ale myslím že to nehrozí.
Škoda je že tak dobrej server a jsou tam někteří arogantní admini.
Za mě jedni z nejlepších adminu jsou [user:23] [user:228] [user:1643]
Tak se tu mějte hezky užívejte života, a ať se Bushido sklidní ;)
a pošlu vám tu ještě Bejrose
Jak by řekl Bejros "Ty moje sklíčko""Co ta tvoje hlavička""Ty chcanko"