Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přidat pravidlo pro Iledální RP ohledně přepadání atd.


sefre

Hráč

27
7.5.2021 11:18

Zdravím všechny hráče a  hráčky na Skimu RP určitě všichni víme nebo jsme zažili situaci že třeba jezdíte s tahačem najednou vám např. prostřelili pneumatiky u tahače většinou těmhle "mafiánům" jde jen o jedno a to vás okrást a dát vám PK bez nějakého pořádného RP jelikož tady o nějaký RP třeba únosu, prodeje zbraní atd. moc lidí o to pořádně nestojí prostě vám vezmou peníze dají PK a odjedou tak mě napadlo tohle právě zakázat a zavést pravidlo že při přepadání, únosu nebo jakémkoliv Ilegálním RP museli vést nějakou konverzaci nějaké to RP protože takhle si chcete aspoň s nimi pořádně tu okrádačku zaRPit a oni vám hned začnou psát do Local OOC že zdržujete RP a ať jim dáte hned peníze a všechny věci atd. rád bych nějaké takové pravidlo zavedl aby se více RPilo budu rád za vás názor dolů pod příspěvek děkuji za pozornost.

 Přeji příjemný zbytek dne všem

S pozdravem Sefre 

7.5.2021 13:34, odstraněno 7.5.2021 13:35 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Bajaja

Hráč

27
7.5.2021 14:16, naposledy upraveno 7.5.2021 15:32 uživatelem Bajaja

Jednoznačně souhlasím s upravením pravidla.... nemám nic proti gangům, jenž přepadají tahače a zabývají se podobnými věcmi, to samozřejmě k RP patří a illegal RP může být i velmi zajímavé! Ale musí se Erpit dobře a s nějakým nadšením pro to RP, né jen pro sehnání co nejvíce peněz za co nejkratší dobu.

Přepadení tahače a RP s daným kamioňákem může být skvělá RP akce pro všechny zúčastněné, bohužel k tomuto RP moc často nedochází, gang jen přijede - rozstřílejí tahač, omráčí řidiče, seberou peníze... PK a jede se přepadnout další tahač... je to podle mě škoda, jelikož illegal RP těchto gangů by mohlo být zajímavé, kdyby měli více zájem si užít RP, než nakrást co nejvíce peněz za co nejkratší dobu :/

Na druhou stranu, potřeba povolení od admina na každou podobnou RP akci by mohlo zapříčinit úplné vymazání těchto gangů, což by mohla být škoda... potkal jsem i pár solidních gangsterů, jenž skutečně přepadali tahač se skvělým RP, a vůbec mi nevadilo přijít o peníze, protože ta RP akce byla perfektní! Jsem tedy pro, nějakým způsobem upravit pravidlo - aby při přepadení tahače vyžadovalo nějaké rozsáhlejší RP, či alespoň nějaký dialog mezi gangem a kamioňákem, né jen okrást a zabít.

 

_________________________________________

"Pokud někdo hraje illegal rp tak ví že kdyby někoho okradli a nedali mu PK tak automaticky jdou k PSA a hned po vás pátrají takže PK je jediný způsob jak zabránit aby se PSA dostali k tomuto infu."

 

Musím samozřejmě uznat, že PK je nejjednodušší způsob jak zabránit jakékoliv výpovědi přepadeného a nebát se zatčení, ovšem illegal akce jde udělat i bez PK, a i když tě daná oběť přesně viděla, pakliže uděláš akci čistě a bez důkazů, nikdy ti nic nedokážou a ty sám budeš mít z RP akce mnohem větší radost, jak si to dokázal vymyslet ;) 

Ale samozřejmě chápu že PK je nejlehčí způsob jak zabránit dopadení a nikomu to neberu, pokud chce jít takto na jistotu! Ovšem stále může proběhnout jistý dialog, či dokonce únos daného kamioňáka, nikoliv jen omráčit, okrást a zastřelit....  takže ano, pokud chceš na konci přepadení dát PK, určitě to může být dobrá taktika, ale stále před tím PK může proběhnout zajímavá RP akce daného přepadení :-) (k čemuž je samozřejmě také potřeba ochota řidičů kamionu, někdy jsou to naopak oni, kteří to RP kazí, protože nechtějí být přepadeni... 

RP akce přepadení tahače může být perfektní RP akcí, za předpokladu že budou obě strany Erpit naplno... zapomeňte na chvíli na hnaní se za penězi a užijte si RP ;)

Metr0

Hráč

13
7.5.2021 14:50

Pokud někdo hraje illegal rp tak ví že kdyby někoho okradli a nedali mu PK tak automaticky jdou k PSA a hned po vás pátrají takže PK je jediný způsob jak zabránit aby se PSA dostali k tomuto infu.

7.5.2021 15:12, odstraněno 7.5.2021 15:31 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

SM073

Hráč

8
7.5.2021 15:26, naposledy upraveno 7.5.2021 15:29 uživatelem SM073

Čo sa ťa mám opýtať prosím okradam tá dáš mi peniaze.abo čo ? Toto je na smiech toto keď prejde tak to z pánom bohom. Neviem to je také ťažké normálne sa zachovať okradli má  tak okradli má a ne len plakať gangy a mafie okrádajú kamióny 😪😪. Sa už pamätajte sa konečne lebo to upadá a každý kamionak plače česť výnimkám 

Chlapci hoďte sa do kolidku a spamätajte sa konečne chlapci majte sa radi 🤔🤔🤔

7.5.2021 16:19
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zeintar

Hráč

49
7.5.2021 22:18

Well, je smutné, že se hráči musí doprošovat, aby nelegální strana RPila při okrádání. Dokonalé RP (kor ze strany nelegální) by mělo být snad samozřejmostí, ne?

Druhá věc už je, jestli kamioňáka nechají žít, nebo jej zastřelí. Jelikož se tady ty vraždy prostě moc neřeší, tak se těm kamioňákům prostě dává PK. V realitě (nebo někde, kde by se každá vražda hodně řešila), by takovéhle vraždění kvůli "zbavení se důkazu" nebylo, protože by si nelegální strana akorát přidělala potíže.

"Mafiáni", jak ty říkáš, akorát využívají toho, že se vraždění jednoduše neřeší, tak proto to dělají, protože je to nejvíce safe. Druhá věc je bezpečnost na silnicích, ale to už je IC věc a to si má ohlídat PSA. (A nebudeme se už vůbec bavit o tom, že je z OOC hlediska dle mého špatně, že tu má zbraň naprosto každý. [Sám jsem si založil postavu a během 1. hodiny mi byla nabídnuta zbraň random na ulici. Stačilo mi nahrát jen dalších 9 hodin a zbraň bych získal])

8.5.2021 22:14, odstraněno 8.5.2021 22:17 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~84