zdravíčko , zajimalo by mě za co sem dostal ban na 10h , přitom sem nic neporušil , jen podstatě sem zavolal mistní protože nikdo nereagoval, misto aby pan koblst RPIL tak si tam afkuje a admin nic neudela obzvášt FLYER , tolikrat videl jak afkuje při RP a nikdy od něj nedostal ban, je toto normalní? podle mě ne , asi tak cca 20reportu sem podaval na pana koblsta a vždy to vzal FLYER a řekl to je normalni :) , vždy mi na něj vzal report FLYER a nikdy mu nedal ban za porušení pravidel , tak bych aspon poprosim o skráceni trestu , nebo aspon oďpověd od pana @ice
zdravíčko , zajimalo by mě za co sem dostal ban na 10h , přitom sem nic neporušil , jen podstatě sem zavolal mistní protože nikdo nereagoval, misto aby pan koblst RPIL tak si tam afkuje a admin nic neudela obzvášt FLYER , tolikrat videl jak afkuje při RP a nikdy od něj nedostal ban, je toto normalní? podle mě ne , asi tak cca 20reportu sem podaval na pana koblsta a vždy to vzal FLYER a řekl to je normalni :) , vždy mi na něj vzal report FLYER a nikdy mu nedal ban za porušení pravidel , tak bych aspon poprosim o skráceni trestu , nebo aspon oďpověd od pana [user:1931]