Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

John Small a 5 dní ve vězení.


MestinCZE

Hráč

4
8.5.2021 14:11

Zdravím,

 

Již několikrát jsem měl tu čest setkat s Johnem Smallem. Jedná se o absolutně arogantního člověka, který působí u PSA. Jeho neschopnost je enormní a počet stížností na tohohle experta je už doopravdy hodně. Když mě zavíral do věznice jeho argumenty byli cituji "Nevím píčo nemám na vás nervy za 5 dní se uvidíme" IC nadávky jsou v pohodě i když upřímně jako člen Policie se asi vulgarismy v rámci profesionality nepoužívají. Takže do cely jsem nakonec nastoupil naprosto bez důkazů. Stejně jako asi 2 další kamarádi.

Mimo to nevím jak to chodí s Policií ve službě, ale mnohokrát vidím PSA v civilu se zbraní v ruce, nevím třeba se to může do toho moc nevidím a nechci si hrát na chytráka budu rád když mi vysvětlíte jestli je to správně či není.

Mimo to se mi taky moc líbilo, že John Small mého kamaráda po 5 dnech pustil z vězení  s tím, že mu potom OCC napsal že si ho stejně zase najdou to mě docela pobavilo.

Co se týče 5 dní tak mi to příjde naopak velmi zbytečné, často hráč čeká 5 dní v cele a pak ho pustí se slovy že se nic nevyřešilo. Podle mého by bylo dobré kdyby se tento zákon 5 dní zkrátil.

 

Děkuji za přečtení.

 

cilli

Hráč

2
8.5.2021 14:15

Chtěl jsem o tom psát žádost, ale hodím to asi pod tohle téma, protože se to tu celkem hodí :D

 

rád bych poprosil o změnění zákona 35/2021 - hovoří to o uvěznění člověka na dobu až 5ti dnů. Myslím, že je to až moc a třeba 1 den by byl dostačující, protože policisté většinou uvězňují člověka za maličkost, chápu, že je to kvůli vyšetřování + je ta osoba podezřelá, ale u 80% případů mi to přijde zbytečné. I tak během těch 5ti dnů vůbec nevyřeší a tím to končí.

zeldinko

Hráč

45
8.5.2021 14:25, naposledy upraveno 8.5.2021 14:27 uživatelem zeldinko

@cilli, ak by si chcel riešiť skôr pozmenenie IC zákona alebo podať sťažnosť, tak svoj návrh spíš skôr sem - KLIK.

Keďže táto kategória slúži skôr na OOC účely.

cilli

Hráč

2
8.5.2021 14:33

zeldinko jj, chápu, jen jsem to hodil pod tohle téma, protože ten týpek to tady rozjel a nechtělo se mi to už upravovat, ale asi to hodím i tam, díky :D

8.5.2021 14:42

Zdravíčko a přeji všem krásné odpoledne,

Popravdě... toto by se mělo řešit IC cestou, nikoliv OOC stížností.
Co jsem četl, tak Small neporušil žádné pravidlo.. tudíž tuto stížnost píšeš zbytečně.
Pro změnu zákona si můžeš podat návrh na "Vládní podatelnu" a chování člena PSA, můžeš taktéž řešit IC cestou. Stačí to nahlásit členům IVV nebo pokud chceš, tak to řeš soudně. 

Měj se hezky. :)

8.5.2021 14:45, odstraněno 8.5.2021 14:46 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
8.5.2021 15:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~64