Ahoj,dneska jsem dostal ban na 4 hodiny za to.... že čekam jak blbec na report ID1 a potom ho dam znovu ...z ID2 přešel na ID1 čekam asi 30 minut a to byli 3 GA ON,dostal jsem ban na 4 hodiny protože jsem napsal adminovi puvodně @Lexikonn že Čekam nějaou dobu a on mi piše že ma nějaky větši report,podotknu že jsem byl upozorněn,posledně jsem se zeptal kdy bude moct cca... Potom mi dal prostě ban.
Žadam o Un-Ban či zkraceni trestu,rad bych si ještě dneska zahral,svoji chybu si uvědomuji a už to něudělam,upozorněn jsem byl takže se napravim.
Žadam o vyjadřeni @Lexikonn .
Ahoj,dneska jsem dostal ban na 4 hodiny za to.... že čekam jak blbec na report ID1 a potom ho dam znovu ...z ID2 přešel na ID1 čekam asi 30 minut a to byli 3 GA ON,dostal jsem ban na 4 hodiny protože jsem napsal adminovi puvodně [user:3583] že Čekam nějaou dobu a on mi piše že ma nějaky větši report,podotknu že jsem byl upozorněn,posledně jsem se zeptal kdy bude moct cca... Potom mi dal prostě ban.
Žadam o Un-Ban či zkraceni trestu,rad bych si ještě dneska zahral,svoji chybu si uvědomuji a už to něudělam,upozorněn jsem byl takže se napravim.
Žadam o vyjadřeni [user:3583] .