Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.

1 2



Kenny15

Hráč

19
9.5.2021 20:31

Krásný večer. 

Jdu jsem s tím, že mi byl dnes NEOPRÁVNĚNĚ, udělen ban za NON RP driving s CAS (cisternová automobilová střikačka). Jednalo se o to, že byl nahlášený požár letadla u mola v Palominu. Kolega s cisternou zajel až na molo, které by se dalo říct, že je ve špatném stavu, tak jsem z toho mola sjel, zpět na nezpevněou plochu (písek). 

Můj kolega RPil, že cisterna zapadla, natož já jsem do ní sedl, a s cisternou vyjel. Tady narážime na možnost zapnutí uzávěrky diferenciálu. Kdo neví co je to uzávěrka diferenciálu, tady máte krátké povídání.

Účelem diferenciálu je rozložení přenášeného  (ze vstupní hnací hřídele) na dvě jiné hřídele (výstupní hnané hřídele), při změně poměru jejich otáček. Klasický diferenciál rozděluje vstupní moment na dva stejně velké výstupní momenty, tedy v poměru 50:50.

Při sepnutí diferenciálu dochází tedy k tomu, že obě kola, je jedno jestli zadni nebo přední, mají stejný kroutící moment. Tudíž mi to pomůže se dostat ze zapadlého místa.

Já, jelikož budoucí strojník jsem měl tu možnost jet s CAS. Učil jsem se jezdit na starém erťákovi ( Škoda 706 RTHP s prodlouženou trambusovou kabinou a teréním podvozkem). Vím jak se takové vozidlo v terénu chová, takže si myslím, že ban za tohle je v skutku NEOPRÁVNĚNÝ.

Další věc, tak to jsou nadávky Metyuovi. S tím souhlasím, protože jsem byl celkem naštvaný za ten nesmyslný ban. Pokud se ti moje žádost o unban, Metyu nelíbí, nevyjadřuj se k ní. Jsi pouze prostřední hráč.

Takže tímto žádám, aby mi byl ban zkrácen na 72 hodin, bo za urážky mít ban na 2 týdny mi příjde prostě moc. 

@Lexikonn sám si byl u toho, jasně, vím, že jsem s tou CAS couval moc rychle, ale prostě v tu chvíli mě ani nenapadlo třeba použít tempomat nebo tak něco. Navíc by mě zajímalo, kde se k tomu dohrabal Metyu. 

Děcka, buďme dobří. Nedělejme si navzájem zle.

Peace.

Kenny15.

 

9.5.2021 20:36
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kenny15

Hráč

19
9.5.2021 20:41

@neznamy#598

Máš pravdu. Když si vlastně sepneš uzávěrku přední a zadní nápravy, tak se krásně dostaneš ven.

Jen mě teda zaráží, že když se v pláži v Palominu dělali tuning srazy, tak proč taky nelítaly bany? Auta, všichni náhon na zadní nápravu. Zapadli by hned. Jakože vůči mě, je toto hodně nespravedlivé. Já mám tu výhodu toho diferenciálu, ale auta s náhonem na zadek, k tomu všemu ještě třeba sportovní vozy, ty tu možnost nemají.

Tady to podle mě uletělo hodně přes čáru.

GigaAdamYT

Hráč

3
9.5.2021 20:43

Dává to smysl, takže za mě ten 24 hodinový ban byl neprávem. Nadávky jsem nikde neviděl, takže nevím, co si o tom druhém banu (prodloužení) mám myslet, ale na 2 týdny? Jako fakt? Nebuďte jako L**** (je to přezdívka zabanovaného uživatele).


Soudruh

Hráč

16
9.5.2021 20:43

9.5.2021 20:45, naposledy upraveno 9.5.2021 20:45 uživatelem Dzardys

@GigaAdamYT Upřímně může být ještě rád, že to nedostal permanentně, za to, jak se k @Lexikonn a @neznamy#4508 vyjadřoval na Discordu. Pokud počkáte, mohu poslat i videozáznam z dané akce.

Kenny15

Hráč

19
9.5.2021 20:47, naposledy upraveno 9.5.2021 20:50 uživatelem Kenny15

@GigaAdamYT

Já jsem si byl promluvit s Metyem na discordu, jelikož jsem byl naštvanej, tak jsem po něm vystartoval. 

@Dzardys

Lexiho do toho netahej, on je láska. Já jsem si došel povykládat v pohodě, možná lehce naštvaně, ale poté když se Metyu rozjel, s jeho ,,debilními" kecy, tak jsem se rozjel i já. 

GigaAdamYT

Hráč

3
9.5.2021 20:47

@Dzardys
Psal jsem, že nadávky jsem nikde nenašel (či neslyšel). Pokud byli fakt strašné a moc ofenzivní tak by mohly 2 týdny odpovídat.

9.5.2021 20:48

@GigaAdamYT Citoval bych, bohužel se obávám, že by text neodpovídal pravidlům fóra.

GigaAdamYT

Hráč

3
9.5.2021 20:51

@Dzardys
Nejsem si jist, ale pokud chceš, můžeš to dát někam třeba screen těch nadávek (imgur) a napsat k tomu, že se jedna o vulgarismus. Ale nejsem si jist, zda to tak furt funguje.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~86