Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


RyderWillson

Hráč

17
11.5.2021 10:40

Odpojil sem s rp akce protože sem měl výuku a výuka je důležitější než rp promiňte že sem se odpojil dorpim to v 10:47 za to že sem se omylem odpojil mám nabindovani /reconnect  tu minulý sem nedopsal protože sem dal založit téma a omylem sem se odpojil a dál sem si nabindovani /reconnect nemůžu za to a pak sem dal reconnect a napsalo ban :(

11.5.2021 12:35

@Petriik1 se k tvé žádosti vyjádřil. Zcela jasně jsi porušil pravidla a kdyby to bylo přes reconnect, jak tvrdíš, tak ses mohl aspoň vrátit a požádat admina, ať to doRPí za tebe. Ale ty ses prostě jen tak odpojil uprostřed akce a nechal nás tam čekat pomalu 10 minut. Nedělej si to ještě horší tím, že budeš spamovat fórum žádostmi o unban. S pravidlem o odpojování bys měl být obeznámen a mohl bys to přijmout, nemyslím si, že tvůj ban je nějak zdlouhavý. Navíc bychom mohli ještě řešit to, že po přetočení auta na střechu jsi RPil pouze naraženou ruku, což se mi nezdá úplně přiměřené, pakliže v tom autě není rollcage - a ta tě ani tak nemusí zajisté ochránit. Ale dál to radši asi nemá smysl rozebírat. 
Peace.

11.5.2021 14:58

Mou odpověď jsi již dostal, tím že budeš spamovat ticket systém můj názor nezměníš.

LOCK


Powered by LeoSight IFS
LT~31