Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

metyu vie čo je nadávka?

Drelamond

Hráč

9
12.5.2021 14:34

Zdravím, dostal som ban na 2 hodky za to že som napísal slovo tupec , ževraj nadávka.

Takže pokiaľ dobre viem tak slovo tupec by neurazilo ani 12 ročné decko. Takže pokiaľ vás uráža slovo tupec

tak mám dojem že som na pomocnej základnej škole. Ale zaujímavé že neriešia to že ked ťuknem týpka a on napíše že som koko je*nutý tak to je už fajn. Za to že napíšem do OOC že PSA je tupec a mne to dá ban na 2 hodiny tak to je pekne smutné a úbohe sa urážať na niečo takéto. 

Tu prikladám sreen

Príde vám toto ako úražlivé? no mne bohužiaľ nie. 

neznamy#4508 udělil za tento příspěvek varování: 2) Témata zakládejte v sekcích k tomu určeným
12.5.2021 14:43

Ale fakt, že jsi nechtěl RPit a bezdůvodně jsi žádal o CK, ačkoli jsi k tomu neměl důvod a dostatečná poranění, jelikož jsi nebyl ani prvotně ošetřen, tím se už nepochlubíš? Dál jsi nebyl schopen pochopit, že je možné střílet za jízdy z vozu a namísto toho, abys pokračoval v RP, jsi začal @Martin225541 akorát urážet. Tupec je urážka jako každá jiná, přikládám definici. ;) 

Hezký zbytek dne, s láskou

Dzardys.

Drelamond

Hráč

9
12.5.2021 14:48, naposledy upraveno 12.5.2021 14:50 uživatelem Drelamond

1. To tupec bolo na tebe 

2. Nikoho to neuráža :D

3. Každý tu reve za to že napíšeš pojem ktorý urazí max tak 10 ročné decko 

4. tu je pekný screen

//EDIT//

Takže ti ma trafíš 2x s glokom do chrbáta/hlavy a ja si dávam ck a ty tu meleš že bezdúvodne? ok.

Martin225541

Hráč

19
12.5.2021 14:50

Slovo tupec je urážka takže som to aj ako urážku bral. A plus tým že na nás povieš že sme z pomocnej  školy ti k unbanu nepomôže prajem pekný zbytok dňa.

12.5.2021 14:51

Nikde jsem nepsal, že narážka byla mířená na mne.
Dále, to, že řekneš, že to nikoho neuráží, neznamená, že to tak je. Pokud se daná osoba cítí uražena, pak bys to měl respektovat. A je jedno, jestli ho nazveš vulgárně nebo jen výrazem s mírným citovým zabarvením. Tak jako tak jsi to slovo použil vůči osobě.
A screen toho, že ti kamarádi řeknou, že podle nich to neni urážka, není relevantní. 

Drelamond

Hráč

9
12.5.2021 14:52

Na nikoho som nenapísal že je z pomocnej no a toto je presne to čo každý robí neprečíta si to pozorne a takto to dopadá :D

+ Nechcem unban len chcem ukázať a vedieť koho uráža pojem tupec xD

A odkazujem nech PSA striela počas jazdy + nech strielalu po ľudoch a daľej metujú jak je zvykom !

-Stefann

12.5.2021 14:55
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem