Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] America transports


buchta401

Hráč

1
27.9.2019 22:06

Název frakce: America transports

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Harley Mikaelson || Pete Mikaelson

Startovní kapitál: 51000

Popis frakce: název frakce:: America transports Stav frakce: Legální Popis frakce a vykonávání frakce: Frakce by se zaměřovala především na převoz bavlny , ale i jiné legální suroviny . Mohly by jsme např. vozit a prodávat bavlnu obchodům aby mohly vyrábět oblečení a mnoho dalších věci Vaše zkušenosti s frakcí: Mám zkušenosti jednou jsem vedl frakci , ale tady bych chtěl založit převozní frakci a snažit se co nejlíp vést frakci Čím by podle vás frakce serveru pomohla: Hlavně by zajisté určitě pomohla začínajícím hráčům, ale i pokročilým co si chcou vydělat nějakou tu "kačku", ale i třeba na nějakou výrobu a do průmyslových odvětví jako např:výroba oblečení ,, polštářů atd Požadavky: Interiér v sídle, 4x dodávky samozřejmě nějakou ,,kačku,, ale nemusí být tuty požadavky uskutečněny Vedení frakce: Ředitel- Harley Mikaelson ,, zástupce ředitele-Pete Mikaelson doufám že se mi tato frakce uskuteční . Děkuju za pochopení

28.9.2019 12:31, naposledy upraveno 28.9.2019 12:32 uživatelem Rataj

Skript pro převoz bavlny zde je, vozí se to mezi stanovenými body na mapě, nikoliv do obchodů. Nákup firemního majetku musíte zajistit sami, nebo vládu IC požádat o dotaci po schválení frakce.

V každém případě budu rád, když žádost ještě trochu rozepíšeš a především lépe formátuješ.

Možná bych ještě zvážil jiný název (ale není to nutnost). SA považujeme na Skimu za samostatný suverénní ostrovní stát, nikoliv součást USA.


Powered by LeoSight IFS
LT~18