Název frakce: America transports
Typ frakce: Ostatní (Legální)
Zakládající členové: Harley Mikaelson || Pete Mikaelson
Startovní kapitál: 51000
Popis frakce: název frakce:: America transports
Stav frakce: Legální
Popis frakce a vykonávání frakce:
Frakce by se zaměřovala především na převoz bavlny , ale i jiné legální suroviny . Mohly by jsme např. vozit a prodávat bavlnu obchodům aby mohly vyrábět oblečení a mnoho dalších věci
Vaše zkušenosti s frakcí:
Mám zkušenosti jednou jsem vedl frakci , ale tady bych chtěl založit převozní frakci a snažit se co nejlíp vést frakci
Čím by podle vás frakce serveru pomohla:
Hlavně by zajisté určitě pomohla začínajícím hráčům, ale i pokročilým co si chcou vydělat nějakou tu "kačku", ale i třeba na nějakou výrobu a do průmyslových odvětví jako např:výroba oblečení ,, polštářů atd
Požadavky:
Interiér v sídle, 4x dodávky samozřejmě nějakou ,,kačku,, ale nemusí být tuty požadavky uskutečněny
Vedení frakce: Ředitel- Harley Mikaelson ,, zástupce ředitele-Pete Mikaelson
doufám že se mi tato frakce uskuteční . Děkuju za pochopení
Název frakce: America transports
Typ frakce: Ostatní (Legální)
Zakládající členové: Harley Mikaelson || Pete Mikaelson
Startovní kapitál: 51000
Popis frakce: název frakce:: America transports
Stav frakce: Legální
Popis frakce a vykonávání frakce:
Frakce by se zaměřovala především na převoz bavlny , ale i jiné legální suroviny . Mohly by jsme např. vozit a prodávat bavlnu obchodům aby mohly vyrábět oblečení a mnoho dalších věci
Vaše zkušenosti s frakcí:
Mám zkušenosti jednou jsem vedl frakci , ale tady bych chtěl založit převozní frakci a snažit se co nejlíp vést frakci
Čím by podle vás frakce serveru pomohla:
Hlavně by zajisté určitě pomohla začínajícím hráčům, ale i pokročilým co si chcou vydělat nějakou tu "kačku", ale i třeba na nějakou výrobu a do průmyslových odvětví jako např:výroba oblečení ,, polštářů atd
Požadavky:
Interiér v sídle, 4x dodávky samozřejmě nějakou ,,kačku,, ale nemusí být tuty požadavky uskutečněny
Vedení frakce: Ředitel- Harley Mikaelson ,, zástupce ředitele-Pete Mikaelson
doufám že se mi tato frakce uskuteční . Děkuju za pochopení