Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Informace Jak probíhá trestní řízení?


13.5.2021 18:57


Pro přiblížení procesu trestních řízení jsme se rozhodli vytvořit pro vás infografiku od počátku až do možného odvolacího řízení. Postup je stejný jako u všech jiných soudních řízení, až na první kroky, které vedou k zahájení řízení. Shromáždění všech důkazů a podkladů má na starosti Policie San Andreas, všechny tyto informace pak předává státnímu zástupci, který je zpracovává pro soud.



Většina trestních řízení tak skončí už u ZSP, kde se vyřeší většina jednodušších úkonů. Případy, u kterých není řešení hned zřejmé a které jsou bezprecedentní pokračují rovnou do soudního řízení. Samozřejmě i u případů vyřešených formou zrychleného správního procesu se máte možnost odvolat a to až dvakrát - nezapomeňte ale, že odvolání musí dodržet všechny náležitosti stanovené zákonem.


Powered by LeoSight IFS
LT~25