Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o prácu


Drater

Hráč

5
28.9.2019 00:01, naposledy upraveno 28.9.2019 00:08 uživatelem Drater

[OOC] 

OOC Nick: Drater 

Vek: 15 

Skúsenosti: Hral som už asi na 9. Serveroch a RP hrám celkovo niak 5/6 rokov, a z toho som bol 2x Support a VCT a raz Spolumajiteľ

[IC]

Meno: Letícia Toretto

Vek: 25

Národnosť: Česká 

Rodičia: Paul Toretto, Sabrina Toretto (mŕtvy)

Súrodenci: Žiadny 

Vzdelanie: ZŠ, SŠ, VŠ 

Titul: JUDr. 

Tel. Číslo: 514881 

Dôvod prečo chcem u vás pracovať? Vždy som sa snažila dodržiavať zákon a neporušovať ho. Môj strýko bol u polície 23 rokov a rada by som v Tom pokračovala aj ja. 

Niečo o mne: Narodila som sa v Rusku, v meste Petrohrad a keď som mala 19 rokov presťahovala som sa na Slovensko, tam som žila 4 roky a potom sa presťahovala sem do Los Santos. 

 

Slavnostně přísahám, že budu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí sloužit státu San Andreas a jeho občanům. Budu dbát na dodržování lidských práv a se stejnou vážností chovat respekt ke všem lidem; budu usilovat o zachování míru a pokusím se bránit všem trestným činům proti lidem a majetku. Dokud budu vykonávat svoji funkci, budu dle svých nejlepších dovedností a znalostí plnit všechny své povinnosti a to věrně postupům stanovených zákonem

 

28.9.2019 00:54

Přihlášku směruj prosím do odpovědí náboru, navíc nesplňuješ vzor. Zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~18