Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o skrátenie trestu


franto

Hráč

10
17.5.2021 17:04

Dobrý deň, chcem poprosiť o unban vraj som porušil niečo že klamanie administrátorovi a nejaký obchodný podvod preto že som si nenatáčal tuning kde som zaerpil že vyťahujem lopatu a povedal som že zbytok nezaplatím ona nemá žiadne dôkazy nato že som niečo spravil a tým je to nadržiavanie. A vraj som nemal povolenie admina

acaBeNendohzoR

Hráč

69
17.5.2021 18:11

Sám jsi se doznal, navíc jsem viděl logy, ze kterých to jasně vyplývá, jak jsem se ti marně snažil vysvětlit, tvé chování bylo na pomezí okradení a obchodního podvodu. Na obchodní podvod musíš mít povolení administrátora ( nijak si mi nebyl schopen dokázat že si povolení měl). Okradení musíš natáčet (sám si řekl, že si nenatáčel). Stačilo by mi kdyby si dodal jednu z těch věcí, nestalo se. Místo toho jsi se celou dobu choval arogantně a osočoval jsi mě z nadržování, já to chtěl řešit po dobrém, ty bohužel ne, proto tvoji žádost zamítám. 

Pokud máš problém se mnou, podej si stížnost.


Powered by LeoSight IFS
LT~21