Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

S2K - Shoot to kill systém


28.9.2019 10:39

Při znovuotevření Skimo RP jsme usoudili, že na CZ/SK RP scéně nemá smysl fight RP, jelikož z něj vždy vyjde špatně ten, kdo správně hraje RP injuries a mají příliš velký prostor ti hráči, kteří porušují pravidla. Poučili jsme se při tvorbě HL2RP serveru, který jsme provozovali před několika měsíci a ověřili si, že nejlepší systém v tomto ohledu je S2K (Shoot to kill).

 

Pravidla boje

Ať už jsi se dostal do pěstního souboje, zuřivé bitvy pálky proti noži nebo přímo do přestřelky, nezapomeň na tyto pravidla týkající se bojů. Na našem serveru platí systém Shoot to kill, to znamená, že v průběhu boje se nevypisují všechny akce pomocí /me do chatu, avšak jednoduše se bojuje, dokud samotný boj nerozhodne o výsledku. V průběhu boje nemusíš RPit zranění, bezprostředně po skončení boje je však zcela na místě zvážit zásahy a vliv na tvoji postavu, poté je již povinné hrát RP injuries. Pokud se chceš vyléčit v průběhu boje, můžeš tak učinit pouze v zákrytu a jen jedním kusem zdravotnického materiálu (nikoliv jídlem!), nemůžeš si však doplňovat HP neustále. V případě, že boj úplně opustíš, můžeš se plně vyléčit - v takovém případě se však nesmíš po dobu 10 minut vrátit zpět do boje.


Powered by LeoSight IFS
LT~12