Zdravím hráči a členi administrátorského týmu, dnes bych se chtěl především omluvit hráči a členům AT za vzniklé potíže a zažádat z Vaší strany o shovívavost a udělení unbanu.
Dne 16.5. 2021 mi byl udělen ban od @Rataj na 168h nebo-li 7 dní za DM, přičemž mi to přišlo velice zbytečné. No, co se vlastně těsně před banem přihodilo? Je to opravdu jednoduché, řekl jsem si že zajdu do CPZ zkontrolovat odsouzené a jeden z hráčů při dané kontrole mi začal nadávat a pořvávat na mne. Chvíli jsem se to snažil ventiloval ale následně mi ruply nervy a rozhodl jsem se pořvávajícího hráče umlčet tím že jsem ho několikrát postřelil glockem ( jednalo se asi o 6 výstřelů.. podle mého banu a jeho obsahu). Zda-li se nemýlím, hráč následně dostal PK jíž ze zmíněného důvodu. Poté co se jsem takto vystřelil a dal hráči PK, portli se na mě členi Admin Teamu a začali to semnou řešit, což skončilo již zmíněným banem.
Své jednání jsem si v mezi čase který stihl uběhnout velmi dobře uvědomil a poučil jsem se z něj,tudíž se pokusím aby se daná situace znovu neopakovala. Na serveru jsem trávil přes 95% svého volného času (nolifer), od toho se také odvíjí můj strávený počet hodin na serveru, kvůli tomu bych byl rád kdyby mé žádosti o UB bylo zcela vyhověno.
Děkuji Vám za přečtení a následné promyšlení dané situace. S přáním hezkého dne, Nyxoy.
Zdravím hráči a členi administrátorského týmu, dnes bych se chtěl především omluvit hráči a členům AT za vzniklé potíže a zažádat z Vaší strany o shovívavost a udělení unbanu.
Dne 16.5. 2021 mi byl udělen ban od [user:1] na 168h nebo-li 7 dní za DM, přičemž mi to přišlo velice zbytečné. No, co se vlastně těsně před banem přihodilo? Je to opravdu jednoduché, řekl jsem si že zajdu do CPZ zkontrolovat odsouzené a jeden z hráčů při dané kontrole mi začal nadávat a pořvávat na mne. Chvíli jsem se to snažil ventiloval ale následně mi ruply nervy a rozhodl jsem se pořvávajícího hráče umlčet tím že jsem ho několikrát postřelil glockem ( jednalo se asi o 6 výstřelů.. podle mého banu a jeho obsahu). Zda-li se nemýlím, hráč následně dostal PK jíž ze zmíněného důvodu. Poté co se jsem takto vystřelil a dal hráči PK, portli se na mě členi Admin Teamu a začali to semnou řešit, což skončilo již zmíněným banem.
Své jednání jsem si v mezi čase který stihl uběhnout velmi dobře uvědomil a poučil jsem se z něj,tudíž se pokusím aby se daná situace znovu neopakovala. Na serveru jsem trávil přes 95% svého volného času (nolifer), od toho se také odvíjí můj strávený počet hodin na serveru, kvůli tomu bych byl rád kdyby mé žádosti o UB bylo zcela vyhověno.
Děkuji Vám za přečtení a následné promyšlení dané situace. S přáním hezkého dne, Nyxoy.