Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban.


Nyxoy

Hráč

49
19.5.2021 17:51

Zdravím hráči a členi administrátorského týmu, dnes bych se chtěl především omluvit hráči a členům AT za vzniklé potíže a zažádat z Vaší strany o shovívavost a udělení unbanu.

Dne 16.5. 2021 mi byl udělen ban od @Rataj na 168h nebo-li 7 dní za DM, přičemž mi to přišlo velice zbytečné. No, co se vlastně těsně před banem přihodilo? Je to opravdu jednoduché, řekl jsem si že zajdu do CPZ zkontrolovat odsouzené a jeden z hráčů při dané kontrole mi začal nadávat a pořvávat na mne. Chvíli jsem se to snažil ventiloval ale následně mi ruply nervy a rozhodl jsem se pořvávajícího hráče umlčet tím že jsem ho několikrát postřelil glockem ( jednalo se asi o 6 výstřelů.. podle mého banu a jeho obsahu). Zda-li se nemýlím, hráč následně dostal PK jíž ze zmíněného důvodu. Poté co se jsem takto vystřelil a dal hráči PK, portli se na mě členi Admin Teamu a začali to semnou řešit, což skončilo již zmíněným banem.

Své jednání jsem si v mezi čase který stihl uběhnout velmi dobře uvědomil a poučil jsem se z něj,tudíž se pokusím aby se daná situace znovu neopakovala. Na serveru jsem trávil přes 95% svého volného času (nolifer), od toho se také odvíjí můj strávený počet hodin na serveru, kvůli tomu bych byl rád kdyby mé žádosti o UB bylo zcela vyhověno.

Děkuji Vám za přečtení a následné promyšlení dané situace. S přáním hezkého dne, Nyxoy.

19.5.2021 18:46

Upřesním, že jsi neučinil 6 výstřelů, které by vedli k jednomu PK, ale že jsi jej zabil 6x (po každém respawnu znovu). Jinak bychom si toho ani nevšimli, ale napsalo nám to do admin chatu varování na DM, že jsi někoho zabil 6x po sobě. Dále to, že ti ruply nervy určitě není důvod proč bys měl jako policista zabít vězně. I kdyby to nebylo DM, tak by to porušovalo pravidlo č. 40.

Zdenek

Hráč

21
19.5.2021 19:52

Zdravím Vás, jelikož mé slovo má váhu stejně jako zrnko kávy, tak mi to nedá a stejně se musím vyjádřit. Holt se dopustil tohoto porušení, ale na jednu stranu, kdo nedělá chyby ? Nyxoy patřil vždy mezi hráče, kteří věděli jak RPit, dokázali zaRPit věci nad kterými jen někteří mávli rukou, tak proč nedat druhou šanci ?! Já sem rozhodně PRO udělení unbanu


Powered by LeoSight IFS
LT~48