Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení permanentního trestu


p4trik44

Hráč

4
22.5.2021 13:10, naposledy upraveno 22.5.2021 13:16 uživatelem p4trik44

(předem se omlouvám za chyby co jsem v textu udělal. Jsem dyslektik)

Zdravím vás komunito, před jedenácti dny jsem dostal permanentní ban na skimu za provozování reklamy v  inzerátech (viz. fotka)..                                                                         

vím že jsem se tímto dopustil porušení pravidla MIXING a ještě vážnějšího a to je reklama na jiný server

vím že to co jsem udělal nebylo správné a uvědomuji si to. nebudu lhát a přiznávám že jsem to udělal já za svůj účet a ne někdo jiný, velmi se za to omlouvám a vím že jen omluva pro mnohé hráče stačit nebude, jelikož jsem tímhle pohoršil jak server tak i hráče na něm.. původně jsem tohle chtěl řešit přímo s Ratajem a zjistit jak to vidí on sám, bohužel se mi to nepodařilo a tak se obracím na forum.

Teď něco k tomu proč jsem to vůbec udělal, bylo za tím pár důvodů jako je například tehdejší A-Team který se málo věnoval hráčům a já sám jsem s ním neměl zrovna dobré zkušenosti, dále jsem ztrácel chuť hrát na skimu, další a ten hlavní důvod je sázka, původně jsem šel do sázky s kamarádem a v sázce znělo, pokud neuděláš tohle a tohle... tvůj trest bude postnout inzerát na skimu jako promo na jiný server. Jelikož jsem si věřil že to zvládnu a nakonec jsem to nezvládl.. tak jsem nechtěl být zbabělec a jako poctiví člověk svůj slib a své sázky splnil. vyhlédl jsem si čas kdy bylo na serveru poměrně málo lidí (přesněji 30) a svoji sázku jsem splnil, napsal jsem IC reklamu na jiný OOC server. Taktéž vím že tohle není omluva a že jsem to furt dělat nemusel a proto se chci veřejně omluvit celé komunitě na Leosight a všem z A-Teamu které jsem tímto postem poškodil. vím že bude těžké moji omluvu přijmout, ale každý si přizná že ať vás to nebaví sebevíc když máte nahráno už nějakou dobu tak prostě odejít nejde a i já sám bych rád na skimu ještě nějakou dobu hrál. Ať už jde o lidi které tam kolem sebe mám nebo celkově o RPčko které jsem tam zažil a kolik věcí jsem se tam naučil, dá se říci že skimo je takový můj otec ohledně RP, začal jsem tam, naučil jsem se to tam a také bych tam rád pokračoval.

chápu vaše rozhořčení vůči mě a chápu že na tomto příspěvku bude hodně reakcí a to ať už záporných tak kladných, každý děláme hlouposti a myslím si že i když jsem udělal takovou velkou hloupost tak bych mohl dostat od vedení druhou šanci. 

Pokud bude někdo z A-Teamu chtít, nemám problém jít na TS/Discord a pobavit se o tom.

Ban mi byl udělen adminem @acaBeNendohzoR

Díky každému co si to dočetl až sem a budu respektovat názor vás všech. S láskou Patrik. <3

 

1.6.2021 17:43

Ahoj,

ban ti udělil @acaBeNendohzoR a on bude proto i administrátorem, který tvou žádost bude vyřizovat. Prosím o trpělivost, určitě se brzy vyjádří.


s pozdravem,

SedliX

acaBeNendohzoR

Hráč

69
1.6.2021 17:46

Tvoji žádost zamítám, nevidím jedinou omluvu pro tvůj čin, reklama se zde vždy trestá permanentním banem, není důvod proč bychom se smilovali zrovna nad tebou.


Powered by LeoSight IFS
LT~57