Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] Jesus' Cars


Jesus

Hráč

26
28.9.2019 13:49, naposledy upraveno 28.9.2019 13:51 uživatelem Jesus

Název frakce: Jesus' Cars

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Laura Morningstar, Pavel Bloszkowski

Startovní kapitál: 150000

Popis frakce: Klasický autobazar, který se zabývá nejenom prodejem (a také výkupem) ojetých vozidel ale také běžné opravy (či úpravy) vozidel a také finanční služby spjaté s nákupem vozidla v rámci frakce. Fungovalo by to tak, že pokud by hráč neměl dostatek financí a měl vozidlo, mohl by si ho u nás zastavit. Po domluvě (a podepsání smlouvy, vozidlo se z preventivních důvodů přepíše na frakci) by dostal částku, která se se odvíjí od typu vozidla, nájezdu, roku výroby, značky, modelu a dalších. Pokud by daný hráč nepřišel v den, kdy se má auto vyzvednou (a zaplatit zástavu + blíže nespecifikovaný poplatek) rok výroby a značka a model.. pokuď by si daný hráč nepřijel v den kdy si má auto vyzvednout měl by ještě 2 dny na vyzvednutí. Po uplynutí této doby by auto propadlo a stal by se majetek bazaru.. (ve zkratce zastavárna jako v reálnem životě). Je možnost pořádání aukcí vozidel, která by propadla bazaru, popřípadě běžný prodej.

Co bude frakce potřebovat? Jedno odtahové vozidlo (popřípadě DFT-30, záleží na okolnostech) a skladištní prostory u letiště (vybráno z důvodu možnosti konfigurace dané lokality). Zbytek by už byl jen a pouze na nás.


Powered by LeoSight IFS
LT~12