Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva 28.9.2019 - Střet s ozbrojenou skupinu osob


28.9.2019 15:06, naposledy upraveno 1.10.2019 14:07 uživatelem Rataj

POLICIE SAN ANDREAS - TISKOVÁ ZPRÁVA


Dnes po první hodině odpolední se muži policie San Andreas střetli se skupinou ozbrojenných osob. Jeden z nich začal utíkat pěšky a byl zadržen hlídkou. Druhá hlídka pronásledovala další dvě osoby prchající vozem Chevrolet Caprice ve vlastnictví první zadržené osoby. Po krátkém pronásledování unikající vozidlo narazilo do sloupu a bylo zablokováno policejním vozem zezadu.

Osoby vozidlo opustili a vydali se na útěk, při kterém zahájili palbu po policistech. Policisté postřelili oba pachatele a převzala si je Záchranná služba. Tito dva pachatelé identifikováni jako Hugo Donnor a Shaquille Curtis jsou v současné chvíli stále hledáni policií San Andreas, jelikož z nemocnice utekli.

Ve vozidle bylo nalezeno několik nelegálně držených zbraní, jmenovitě: CZ 805 BREN A1, Glock 18, Remington 870AE a CZ-75. Jak se ke zbraním dostali zatím není známo.

Zbraně byli převezny do forenzní laboratoře, kde byla provedena daktyloskopie. Otisky prstů první zadržené osoby se shodovali s otisky na zbraních Remington 870AE a CZ-75. Tento muž si nyní odpykává svůj trest ve vazební věznici Los Santos.

Pátrání po dalších dvou pachatelích mezitím pokračuje.

Shaquille Curtis - černý muž, 21 let, výška asi 200cm.

Hugo Donnor - černý muž, 29 let, výška asi 200cm.

Pokud pachatele uvidíte, volejte 911.

Tisková zpráva byla upravena dne 29.9.2019, anonymizovali jsme identitu nyní již zadržených mužů.


Powered by LeoSight IFS
LT~12