Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o UN-BAN


neznamy#3931

Smazaný účet

19
24.5.2021 19:53, naposledy upraveno 24.5.2021 20:04 uživatelem neznamy#3931

Ahoj,včera u zatykani kdy mně zatykal A.R.T. jsme si s panem Lemkou nesedli IC a OOC do chatu,ktomu s celkovym okolim,začneme takhle,Ano nadaval jsem ale měl jsem duvod jelikož Pan Alexey mně začal uražet,začalo to timto slovem-Nejseš tak trochu vyje...nec?,Byl u toho @SovietDog proč jsi ho neupozornil? ale jak ja řeknu jakoukoliv řeč na obranu svy osobnosti tak mně napomeneš? hm. zajmavy,potom se nedivte lidi co byli v okoli že budu dustojny v takovy věci a budu se branit,Nemužu za to že se do mně opře několik lidi a začne mi bezduvodně nadavat že trollim, v  banu se nachazel Metagaming..Jaky Metagaming? halo?,proč tedy @SovietDog nezabanoval i Toho typka  pod maskou jako D7? za uraženi,Proti tomuto adminovi nic nemam ale berte v potaz to že pokud do vas ryje několik lidi tak se branit budete.. ne že ne.

Ban Jsem dostal na 168 hodin a žadam o o jeho zkraceni,snad jsem vam to vysvětlil co mi nepasuje a proč jsem nadaval atd...Žadam tak o zkraceni banu nežadam o uplny UN-Ban protože jsem si vědom svych OOC naražek,opakovat se to nebude ale vy to musite pochopit i z myho pohledu,Pokud @SovietDog Un-Ban zamitne pochopim to a respektuji jeho rozhodnuti.

24.5.2021 20:17

Ahoj Meki, 
z určitých důvodů mám potřebu a snad i právo se k celé situaci vyjádřit. Snad to tedy pochopíš a AT jakbysmet.

Rozhodně chápu, že ne každý má zrovna dobrý den a občas se to projeví na jeho chování vůči druhým. Ani jeden z nás jsme nebyli při dané akci zrovna pozitivně naladěni, za což jsem se již omluvil @SovietDog a dělám to znovu a veřejně.
Pojďme si společně probrat celou situaci tak, jak ji vidím já...
Po příjezdu na MU, kdy jsi RPil, že umíráš, a všem kolem jsi vypisoval, že si chceš dát CK, jsi byl požádán, abys neRPil do doby, dokud nebudeš oživen z PK, z důvodu lepší přehlednosti a případné možnosti OOC komunikace, pokud by bylo cokoli nejasné. Ty jsi ovšem v RP pokračoval, na což jsem tě několikrát upozornil... Tvá reakce byla následující:
Takové vyjadřování vůči administrátorům nebylo rozhodně adekvátní, ale nemohu tě zde lynčovat, každý si na ně občas zanadává, byť neprávem, ale je tomu tak.
Po nějaké době jsi opět začal RPit, to už se ti dostalo revivu ze strany Sovieta. Několikrát jsi byl podrobně tázán, ve které oblasti hrudního koše se nachází střelná rána, ale když opakuješ pořád odpověď "/do HRUDNIK!!!", tak nečekej, že tím komukoli uděláš radost. 

V tu chvíli jsem začal být vytočený, protože se tyto odpovědi několikrát opakovaly, ačkoli jsem dělal vše pro to, abych svou otázku formuloval tak, abys ji pochopil. No, nevadí, tolik k IC akci.
Teď přichází ta horší, OOC situace...

Svým chováním v OOC chatu jsi vytočil strašně moc lidí, mě asi nejvíce, v tu chvíli jsem měl skutečně chuť ti dát PK Glockem do hlavy, abys dále nemohl psát do OOC chatu. Dostal bych ban za DM, případně bych za to nesl IC následky, ale v tu chvíli mi to bylo celkem jedno. Na uzdě mě držela má přihláška do HT a Soviet, který mne požádal, ať tě nezabíjím. Několikrát v chatu jsi byl upozorněn ostatními hráči a především členem AT, ať chvilku mlčíš, protože jsi mlel nesmysly... Ale ty jsi mluvil dál, urážel jsi hráče a šířil jsi dezinformace. '
Z OOC situace se zde nachází více snímků, jež bych rád vyzdvihl, proto si prosím projděte následující odkaz na Imgur ZDE.

Jak jsem již řekl, z mé strany bylo zbytečné se tolik nervovat, jsi přeci jen jedním z dalších lidí, kterým jde akorát o to provokovat všechny kolem a já se zachoval neprofesionálně, že jsem se tvým dětinským chováním nechal ovlivnit. Zrovna tak všichni kolem, kteří se do tebe pustili, byli ovlivněni, ale na druhou stranu to vše chápu.
Z mé strany je délka tvého banu i po prodloužení stále vcelku krátká, ale je to rozhodnutí administrátora, které musíme jako hráči respektovat. Díky tomu banu ses vyhl CK, jelikož se celá RP akce voidnula.

Jistě, pokud se administrátor rozhodne zabanovat i mě za dané projevy v OOC chatu - tedy spam, zbytečný CAPS a urážky, jež sice nebyly vulgární, ale stále to urážky byly, jsem zcela obeznámen se vším, co jsem zde provedl a jak jsem se v dané situaci vyjadřoval. 
V tuto chvíli mi nezbývá, než poděkovat Sovietovi za pohotovou reakci v dané situaci a nervy, jež s námi všemi měl, a Falleaglovi, který nás tvým zabanováním ušetřil spousty dalších trápení a nervů.

Přeji hezký den všem.

Dzardys

24.5.2021 20:25, odstraněno 24.5.2021 20:35 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
24.5.2021 20:41

Nechápu, jak souvisí kongres s trestní imunitou. Evidentně máš stejný problém, jako měl hráč, který RPil Casera. Jako starosta a člen kongresu si myslíš, že jsi nedotknutelný a že tě PSA nemůže vyšetřovat. To je ovšem nesmysl, akorát to poukazuje na ego, jež sis s nástupem do kongresu vybudoval. Kongresman nemá sebemenší právo rozkazovat jednotkám IZS, pouze navrhujete, schvalujete a vydáváte zákony, ale nejste nijak imunní vůči zákonům, alespoň dle mého dojmu. Stejně jako není imunní kapitán PSA, major HZS a já, ředitel ZZS. Ale tohle je IC záležitost, nemá cenu to zde dále rozebírat.

Peli

Hráč

27
24.5.2021 23:08, naposledy upraveno 24.5.2021 23:18 uživatelem Peli

To slovo jsem takhle napsal záměrně protože jsem se snažil nebýt sprostý v OOC chatu a napsal jsem ti to proto,protože si tam x lidem řekl že jsem si PSA zaplatil OOC pomocí kreditů ipřesto že jsem ti několikrát řekl že to není pravda a ty sis jel pořád tu svojí.......potom se nediv že moje reakce byla taková ale dá se to brát jako urážení protože já vážně nemám potřebu si někoho kupovat OOC penězi.... Jinak tu vyprávíš pěkné pohádky protože "neznámá osoba D7" jsem byl já a neměl jsem u sebe žádnou zbraň. Ten příběh o ruské mafii? To si vzal kde? já nejsem v žádné mafii a nedělám žádný nelegál....s pozdravem Alexey.

29.5.2021 15:57
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~72