Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Skrátenie trestu


WOXOFF

Hráč

4
24.5.2021 21:53

Zdravim tu WOXOFF a.k.a Jozeph Pedo....Ide o ban zo vcera na 168h (7dni) . Ako prvé priznávam chybu,rovno sa chcem aj ospravedlnit aj za Jačmena (Jax Wattson) a Martin Kubala (prepacte neviem meno na webe :)) za to ze sme zneuzivali bugov. Je mi jasne ze sme vedome porusili striktne pravidla serveru. Tak sa teda z celeho srdca ospravedlnujem. Islo o zneuzitie animacie /spank ID kde sme sa takto prebugovali do akehosi skladu v nejakej firme.Ako som vravel som si vedomý toho co som spravil ale pride mi ze som na SKIME zavislý :D a ze tyzden to nevydrzim lebo na inych serveroch sa velmi zle hra. Skimo je jednoducho ine :3 . Tak sa chcem spytat ci by moj ban neslo skratit aspon o par dní. Este raz sa ospravedlnujem a predom dakujem za akukolvek odpoved <3

---Jozeph

Michael

Hráč

19
25.5.2021 15:54, naposledy upraveno 25.5.2021 15:54 uživatelem Michael

Ahoj,

Zneužili jste bugu, čímž jste se dopustili dosti závažného porušení pravidla, za které byla v předešlých případech udělena pernamentní blokace k připojení na server.

Příště by bylo dobré si promyslet, zda se vám vyplatí zneužívat bugy ve svůj prospěch místo toho, abyste to jak normální lidi nahlásili. Uvědom si, že hraješ na RP serveru, kde platí nějaké RP pravidla, což toto moc "RP" nebylo. Na závěr si ještě uvědom, že hraješ na RP serveru, kde hrajou i jiní lidé, které to RP baví a VY jim to akorát znepříjemňujete. 

S přáním hezkého dne

Michael

WOXOFF

Hráč

4
25.5.2021 18:33

Dakujem za odpoveď.A ako som písal som si vedomý keď som začínal mal som banov za non rp injures atd dosť,ale v poslednej dobe som nemal ani jeden ban.A áno ja viem že to kazí RP iným ľuďom (ospravedlňoval som sa)


Powered by LeoSight IFS
LT~37