Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jaucuko


25.5.2021 17:54

''

Ahoj Numbere21.

Původně tvůj ban měl být na 48 hodin (díky mně), ale do rukou se mi dostali tvoje videa.

Myslíš si, že si frajírek machírek, když prorazíš motorkou plot, dostaneš za to trest a budeš se navážet kvůli tomu do Bači? Vskutku ne.

Další věc, tvůj nacistický dům. To, že si někdo udělá srandu z nacistů, dobře, černý humor apod. Ale vytapetovat si tím dům? Na roleplay serveru? Když jsme se bavili o tvým trestu nebo řešení tvého domu, tak nějak jsme se dohodli a souhlasili s tím, že se ti to smaže a budeme pokračovat.. jenže ty ne, ty si chtěl být opět zajímavej. Nemluvě o tvým neustálým spamu hákových křížů apod. Dal si to na discord a to, co si k tomu napsal, je to, za co sis ten ban vysloužil. 

Mohl bych pokračovat dál a psát ti tu slohovku o tom proč unban nedostaneš, ale člověk jako ty si to stejně nevezme k srdci.

žádost zamítám, zkus si podat žádost nejdříve 25.6., jinak tvá žádost nebude brána v potaz. ''

Původně tvůj ban měl být na 48 hodin (díky mně), ale do rukou se mi dostali tvoje videa. - za moje videa som uz bol davno potrestany :) a stavim sa ze ty ludia ktory su v tych videach asi nie :) ze? xd

Myslíš si, že si frajírek machírek, když prorazíš motorkou plot, dostaneš za to trest a budeš se navážet kvůli tomu do Bači? Vskutku ne. - Mozem sa navazad do koho chcem mimo tejto ''platformy'', ale to ta tvoja bolsevicka mala hlavicka asi nevie pochopit- budem sa aj do teba navazat pre priklad ale ty s tym nic nespravis :*

Další věc, tvůj nacistický dům. To, že si někdo udělá srandu z nacistů, dobře, černý humor apod. Ale vytapetovat si tím dům? Na roleplay serveru? - ano, kedze Rpim ''sefa'' bieleho NS/KKK gangu XD a stretavaju sa tam clenovia tak to asi budem mat ... (nabuduce si tam dam teba :* )

Když jsme se bavili o tvým trestu nebo řešení tvého domu, tak nějak jsme se dohodli a souhlasili s tím, že se ti to smaže a budeme pokračovat.. - ja som s nicim nebol informovany a ani s nicim som nesuhlasil ty maly bolsevik, pripojil som sa a uz to tam nebolo ale namiesto toho som tam mal note na zemy :)

Nemluvě o tvým neustálým spamu hákových křížů apod. - o akom spame hak. krizov? to ze to mam v dome je spam? XD

Dal si to na discord a to, co si k tomu napsal, je to, za co sis ten ban vysloužil. - hej, dal som to na discord(tie fotky -kde sa nachadza to neviditelne pravidlo ktore som porusil), a dufam som ze sa tam niekto inteligentne ozve, a napisal som k tomu ze ''to mozno uradilo nejakeho zidaka :D '' ( ''To, že si někdo udělá srandu z nacistů, dobře, černý humor apod''-sam ani nevies co to je cierny humor xd!

Nezabudni aj toto rychlo locknut aby som sa nemohol vyjadrit tym tvojim krivim vyplodom fantazie. Mozno ti vadi ze poukazujem vo svojich videach na profi admins, tak je lahsie ma zabanovat :DDDD Zabanovat ma za vtip na discorde, to je bomba :D  alebo vlastne nie, ty urcite este nieco najdes XD

 

 

 

 

 

 

25.5.2021 18:34
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
25.5.2021 18:41

@Lexikonn IC a OOC - tieto pojmy si zabudol ci co? :P ja som nic OOC nesiril :D

25.5.2021 18:42, odstraněno 25.5.2021 18:49 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
25.5.2021 19:20, naposledy upraveno 25.5.2021 19:26 uživatelem number21

@Lexikonn  1. pokial viem, poslal som tie fotky aj s tou kde bol odkaz od pana neznameho, nasledne som sa spytal na discorde a cakal nejaku pomoc a odpoved(kde je to pravidlo) :D 2. To pravidlo som nenasiel, lepsie by ho bolo dat do ingame rules, 3. a ty si mylis ze tych X ludi videlo IC moj barak??? len clenovia gangu xd takze to je taka propagacia jak .. + nechapem preco tam mate to pravidlo, mixing virtualneho sveta a irl so zakonmy..

edit: btw , pokial viem, tak doma mozes mat vlajku s hakacom ale nesmies j propagovat,atd :) a ja som to mal len v byte... ale co uz :) pan pravnik :D

Jaucuko

Hráč

11
25.5.2021 19:39

Numbere21, 

Globální pravidla to jsou. Přečti si je (už si je měl mít přečtený btw)

 

Doslova si udělal fórum report kde ses vyjádřil k mé odpovědi na unban a nenapsal si mi co jsem udělal špatně. Já nevim, přečti si stížnosti od ostatních a dej tomu nějakej vzhled. Přidej barvy nebo něco, udělej v tom nějakej systém. Jestli chceš dám ti sem nějakou předlohu.

Začni třeba nějakýma informacema o reportovaném, například

Jméno administrátora na kterého dávám stížnost:

Čeho se administrátor dopustil:

Co se stalo:

Důkazy:

Takhle to vypadá daleko líp a mnohem líp se to bude řešit, pokud budeš chtít napiš mi na discord, nebo nějakému helperovi a sepiš to s ním.

 

 

 

 

 

 

25.5.2021 19:43

Dost frajerina davat ban za propagaciu nacizmu na serveri kde je animacia /heil 

#StaymadKokoti

#SexRP

 

 

neznamy#4508 udělil za tento příspěvek varování: 19) Je zakázáno se nadbytečně vyjadřovat k přihláškám do AT, stížnostem, žádostem o vytvoření frakce a žádostem o unban, jestliže nemáte s daným tématem nic společného, nebo není váš příspěvek dostatečně předmětný a směřující k tématu.
neznamy#4508 udělil za tento příspěvek varování: 6) Je zakázáno sprostě nadávat, či se jinak neslušně vyjadřovat.
25.5.2021 19:44, naposledy upraveno 25.5.2021 19:46 uživatelem number21

@Jaucuko tak pre jednoduchsich to zopakujem

Čeho se administrátor dopustil: klamanie, krive obvinenie, nelogicky perma ban :) za hovadinu

ostatne je uz zmienene hore. 

 

 

(edit: @MudryTypek konecne som tu stretol typka ktory sa im nevtiera <3)

25.5.2021 19:47, naposledy upraveno 25.5.2021 19:51 uživatelem Tayk420690360

za mňa ban neopravenený a myslím si, že by sa to mohlo riešiť skôr IC cestou. :monkey_face:

edit  : tento týpek (@number21) je presne ten typ človeka, čo nehrá SexRP s rovnakým pohlavím (či už IC alebo OOC) a RP si jednoducho užíva. Skúsil niečo nové a ihneď za to permaban. Stačilo by ho upozorniť a týpek pod vyzvaním člena AT by zmazal daný obsah. Čo som videl na LS Discorde, tak v danom interieri bol/-a Puding a nič nerobila, tak kde je problém ? 

neznamy#4508 udělil za tento příspěvek varování: 19) Je zakázáno se nadbytečně vyjadřovat k přihláškám do AT, stížnostem, žádostem o vytvoření frakce a žádostem o unban, jestliže nemáte s daným tématem nic společného, nebo není váš příspěvek dostatečně předmětný a směřující k tématu.
25.5.2021 20:26
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~108

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024