Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Hrdinný policista sražen členem afroamerického gangu, vraky z ulic a požár ve Vespucci Beach.


neznamy#5

Smazaný účet

25
28.9.2019 17:00, naposledy upraveno 30.9.2019 22:58 uživatelem neznamy#5

Vážná nehoda během napínavé honičky s členem afroamerického gangu

Včerejším večerem zatřáslá Bologovou ulicí v Commerce řada sirén a členů záchranného systému. Nathaniel Warren, hrdinný policista, zažil skutečně zdrcující skutečnost, když jeho vozidlo ve vysoké rychlosti poslal podezřelý řidič, později identifikován jako člen gangu afroameričanů, do zdi nedalekého parkoviště. Bylo nutné okamžitého příjezdu záchranné služby, díky které Warren tuto skutečně otřesnou nehodu nejen přežil, ale již je opět na nohou. Člen afroamerického gangu byl o několik hodin později zadržen a postřelen v rámci honičky.

- Barney Woodstock

"Vraky z ulic!" hlásají aktivisté

Poněkud ambiciózní kampaň započala více než dva týdny zpět skupina aktivistů. Jejich cílem je vystrnadit z ulic veškerá vozidla, která jsou v jejich očích zastaralá a neekologická. Ve výsledku se celé snaze této skupiny musím vysmát (ostatně jak jinak, když jezdím každým dnem pětilitrovou bestií, která je téměř starší než já sám - poznámka autora), neboť výsledky jsou spíše k smíchu (či k pláči), nežli k poplacání po zádech. Ostatně jak jinak si vyložit taxík, který vypadá jako slepenina osmi různých aut, nebo hatchback, který může být prospěšný pouze jako zdroj deprese. Proč k sakru neřeší tenhle zatracený problém? Proč řeší něco, co není problémem a namísto toho se nesoustředí na něco, co dává smysl jako odstraňování SKUTEČNÝCH vraků?

- Joey Barnett

Odpolední žár u pláže

Dnešním odpoledne zasáhl pláž poblíž Vespucci Beach, oblasti známé svými kanály a kutečně idylickými výhledy, obrovský požár. Požár vznikl vlivem nepozornosti jednoho z turistů, když se oheň dostal mimo kontrolu turisty. Již po pár minutách byla část stánků u pláže v plamenech a nebýt včasného příjezdu hasičského sboru, skončilo by v plamenech víc nežli pár stánků.

- Joey Barnett

Veškeré uvedené fotografie mohou být ilustrativní.


Powered by LeoSight IFS
LT~12

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
HexaPi

Registrován 8.5.2024

RealMoad

Registrován 8.5.2024

Yilongma

Registrován 8.5.2024