Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Převzetí] Bezpečnostní agentura


Honzik77

Hráč

1
28.9.2019 18:34

Název frakce: Bezpečnostní agentura

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Antonio De Ruzio

Startovní kapitál: 50000

Důvod převzetí: Rád bych převzal tuto frakci jelikož se IC vyznám v počítačích a taky vím IC jak zabezpečit lidi.. Vím koho vybrat do bezpečnostní agentury a vím že by bylo hodně zájemců na tu bezpečnostní agenturu, bral bych je zkušené bezpečáky vím že mě moc na RP neznáte ale když to nezkusíte nic nezjistíte a já se budu snažit dělat co nejvíc abych si ten post mohl zasloužit a neměl ho zbytečně aby byly problémy. Já bych to dělal tak že by si mě najali a já bych jim zabezpečil dům kamerami a měl bych hráče které by koukali na ty kamery každý den.. Budu rád když mi dáte příležitost :) děkuji

28.9.2019 18:35

Žádná frakce jménem Bezpečnostní agentura na serveru není (seznam frakcí najdeš zde), takže se nejedná o převzetí ale vytvoření. Vytvoř si novou tému a více to rozepiš. Zamítám a zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~18