Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zdravím dostal sem ban za nic nechapu


Mufasa

Hráč

5
29.5.2021 14:59, naposledy upraveno 29.5.2021 15:22 uživatelem Mufasa

zdravím nevím proč mam ban proste sem jel s Los Satos do palomina nekde me přepadnul tak sem žadne rp v tom ne bylo proste mi řekl že si mam sednout do auta tak sem si sednul me zbran tak abych rp sprave chral sem že se bojim a poslechl sem jeho vyzvu ad si sednu  na to sem podal Report aby to všechno tipke natačel tak tipek poslal vide vše rp tak jak se melo At odešl asi 1hod 30minut sem dostal jen tak ban nevím proc nebo jaky byl duvod 

tu je to vide od toho tipka že se nic ne rp 

AT                  DnOndra

https://www.youtube.com/watch?v=kpx1nU9kJ2Q

 

29.5.2021 15:30, naposledy upraveno 29.5.2021 15:33 uživatelem Puding

Ahojky!

Ban jsi dostal za nonrp fear. Začalo se rpit, a ty jsi začal místo rpení posílat fast reporty. Poslal jsi asi tři nebo čtyři, přičemž jsi tam jen stál a tak jsi k tomu fearu ještě těm dvěma zdržoval rp.
Nic v /me jsem neviděla, nakonec jsi konečně nasedl do jejich auta jak po tobě žádali(poté co jsi mi poslal report na "bezdůvodné okrádání").
Fear byl naprosto nulovej.

 

Ban jsi dostal na jednu hodinu, věřím že to nějako přežiješ i bez Skima. Příště zkus s tím fearem něco udělat, uvidíš že to bude lepší pro obě strany.
A takhle se spožděním jsi ho dostal, protože jsem na serveru byla jen já - bez práv na ban. Jinak by jsi ho dostal ihned po té akci.

Nevím co přesně se řeší, žádnou žádost o unban nevidím, a ani nevidím důvod proč by se měl unban dávat pokud by tu žádost byla. Tím pádem ZAMÍTÁM.

DnOndra

Hráč

50
29.5.2021 15:37

Ahoj @Mufasa 
Né jen, že jsi se dopustil porušení pravidla o Fear RP, ale taktéž o Multi-Acc.

Žádost o unban ZAMÍTNUT.

lock 🔐


Powered by LeoSight IFS
LT~29