Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Republikánská strana San Andreas


28.9.2019 18:43, naposledy upraveno 1.10.2019 14:07 uživatelem Rataj


Registrováno: 3. července 2018

Předseda strany: Nathan Durant

Členové (6): Nathan Durant, Ryan Harper, Michael Noel, Clara Lindsay, Silvestr Jan Bohemian, Nathaniel Warren


Hlas pro Republikány je hlas pro bezpečné San Andreas!


Program

 

Spravedlnost

Jsme PROTI politické a policejní imunitě, všichni si musí být před zákonem rovni.

Zavedeme polehčující a přitěžující okolnosti, přivedeme na svět takový soudní systém, který bude brát ohled na úmyslnost činu, tvrdě potrestá nenapravitelné zločince, avšak zamezí právním omylům.

Právo

Navrhneme takové zákony, které umožní policii efektivně zajistit bezpečnost v San Andreas, nedovolíme však šikanu občanů a udržíme perfektní balanc.

Korupce

Nenávidíme korupci a mafiány u moci, zatočíme s těmi co úplatky přijímají, i s těmi, kteří je nabízejí. Korupce se může týkat i médií, jsme pro kontrolu objektivity veřejnoprávních médií, v žádném případě však neschvalujeme cenzuru, svoboda slova musí zůstat zajištěna.

Kultura

Chceme podpořit kulturu a zábavu ve městě. Prosadíme státní dotace pro inovativní kulturní podniky.

Průmysl

Podpoříme národní průmysl a místní firmy. Otevřeme nové pracovní příležitosti a zajistíme zvýšení příjmů zaměstnanců těchto firem.

Daně

Zastáváme názor, že by daň na potraviny, léky a pohonné hmoty měla být výrazně nižší. Přesto je potřeba udržet fungující úroveň daní, která naplní státní pokladnu a umožní dotovat důležité podniky a vládní instituce.


Hledáme nové členy do Republikánské strany! Máte zájem? Volejte 121212.


Kdo jsou Republikáni?

 

Jsme Republikánská strana San Andreas, známí též zkráceně jako Republikáni, nebo zkratkou RSA.

Nejsme byrokrati, jsme lidé z praxe. Členové naší strany jsou například zaměstnanci policie San Andreas a Záchranné služby, denně nasazujeme naše životy, aby San Andreas bylo bezpečnějším státem.

 

plk. JUDr. Nathan Durant, předseda Republikánů

Nathan Durant obnovil Republikánskou stranu ve snaze povznést San Andreas do výšin. Jeho nekonečný smysl pro spravedlnost našel uplatnění již v několika státních pozicích a plánuje jej užít i nyní při sepisování nových zákonů.

 

doc. MUDr. Ryan Harper, místopředseda Republikánů

Ryan Harper se přidal do Republikánské strany 28.9.2019, jako ředitel Záchranné služby se k RSA přidal právě proto, aby dokázal na vládní úrovni zajistit vše, co Záchranná služba potřebuje k efektivnímu výkonu své práce.


Powered by LeoSight IFS
LT~12