Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor do SAN


neznamy#5

Smazaný účet

25
28.9.2019 19:09, naposledy upraveno 28.9.2019 20:44 uživatelem neznamy#5

Jsi hyena, která žije z cizího neštěstí? Jsi člověk, který si chce kompenzovat celoživotní utrpení? Jsi člověk, kterému nedělá problém u umírajícího člověka vytáhnout fotoaparát a nafotit snímky svého života? V tom případě hledáme právě TEBE!

 

 

OOC požadavky

Hráči musí projevovat dobré chování, o jedince s mentalitou vlašského ořechu nestojíme

Hráč musí ovládat psanou formu komunikace na nadprůměrné úrovni bez větších gramatických chyb

Hráč musí ovládat RolePlay na alespoň průměrné úrovni

 

 

IC požadavky

Postava musí být ve věku v rozmezí 24-50 let

Postava musí mít čistý trestní rejstřík

Postava musí mít alespoň řidičské oprávnění skupiny B

 

 

Vše splňuješ? Dobrá, přečti si co tě čeká dále a vyplň níže uvedený vzor přihlášky do odpovědí tohoto vlákna.

 

Postup náboru

  1. Podáš si přihlášku zde na fóru, ta bude vedením SAN vyhodnocena.
  2. Budeš ve hře přijat na pohovor, ve kterém dojde k prověření tvých schopností a toho, zda jsi pro náš tým tím, koho hledáme.

Náboru se nevyhnete.

 

 

Vzor přihlášky

[OOC] HRÁČ

Přezdívka:

Věk:

Jak často mohu být na serveru:

Dosavadní zkušenosti s RP:

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno:

Věk:

Telefonní číslo:

Životopis (70+ slov):

Proč se chci přidat (75+ slov):

____________________________________________________________________________________________________________________

Se svoji přihláškou si dejte záležet, rozepište se a zacházejte do detailů. Ostatně právě detaily jsou to, díky čemu se můžeme rozhodnout a co vám může zajistit práci. A jen tak mimochodem - na odpovědi mimo toto vlákno nebude brán zřetel a budou okamžitě zamítnuty.

28.9.2019 19:38, odstraněno 29.9.2019 12:22 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Honzik77

Hráč

1
28.9.2019 20:01, naposledy upraveno 28.9.2019 20:47 uživatelem Honzik77

[OOC] HRÁČ

Přezdívka: Champion

Věk: 15

Jak často mohu být na serveru: Byl bych tam každý den od odpoledne do večera byl bych aktivní furt a nebyl bych na škodu :)

Dosavadní zkušenosti s RP: RP hraji již 2 roky začínal sem na odeonu, následně sem přešel na RealityLife, pak sem šel na Crexlite, nasledoval TownPlay tam sem se bavil chvilku asi půl roku a šel sem na Artheon ten moc dlouho nebyl jakmile skončil šel sem na, Destiny Roleplay ten furt je ale upadá, a teď chci hrát na Skimu

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno: Antonio De Ruzio

Věk: 15

Telefonní číslo: 424 236

Životopis (70+ slov):

Jmenuji se Antonio De Ruzio. Narodil sem se 01.03.1986.  v Itálii do 5 let sem byl v Itálii po roce sem jel do Česka kvůli otci protože tam chtěl pracovat v továrně. Šel sem do školky tam mě děti neměli moc rádi, následně po školce sem šel na základní školu kde mi to šlo od ruky, měl sem skoro ze všeho za 1 kromě češtiny která mi moc nešla. Šel sem na střední školu Žurnalistiky a mediální komunikace soukromou střední školu. A šel sem na mediální vysokou školu. Prošel sem následně sem vyměnil pár zaměstnání, jako je pekař, technik u ČSOB opravoval sem tam počítače tam sem vydržel 5 let.., pak sem nevěděl co dál tak sem šel pracovat do vlády jakožto ochranka. Ochraňoval sem i samostatného prezidenta, jednou jsem musel letět do USA protože tam musel něco domlouvat a myslel sem že se něco stane ale nestalo se nic naštěstí. Byl sem i v zahraničí u nějakých televizních pořadů byl sem tam dobrý a udělali ze mě moderátora nevím jaký to  byl přesně pořad. Rád sem vždy byl u každé nehody a snažil se jí zaznamenávat na svůj postup psal sem si to do knížky a následně schovával doma který už nemam protože sem se odstěhoval. Pracoval sem ještě u NBC jako stážista byla to moje největší pocta a doufal sem že to někdy někam dotáhnu..  Momentálně sem nezaměstnaný a snažím se uplatit u SAN. 

Proč se chci přidat (75+ slov):

Vždy sem toužil dělat žurnalistiku už od mých 7 let sem si řekl že budu dělat školní zprávy a stalo se udělaly mi televizní kanál a měl sem vše. Na škole základní sem byl dobrý dostal sem 7 vyznamenání které mi udělily na vysvědčení tam sem. Chtěl bych se přidat protože mám malé zkušenosti z žurnalistiky doufám že budu nějak užitečný a že tam nebudu nijak zbytečný snažil bych se jak bych mohl a vykonával bych svojí práci každý den byl bych všude co by se stalo.. Jsem hodně pracovitý člověk.. Nikde jinde bych se neuplatnil a proto sem chtěl jít k vám protože jste největší žurnalistický zpravodaj že sem chtěl už dlouho podat nějakou přihlášku ale nebyla tu příležitost tak teď jí mám doufám že mě neodmítnete kdyby jste mi dali šanci dělal bych co bych měl a každý den. 

 

Hancici

Hráč

17
28.9.2019 20:09, naposledy upraveno 28.9.2019 20:40 uživatelem Hancici

[OOC] HRÁČ

Přezdívka: Hancici

Věk: 20

Jak často mohu být na serveru: Téměř pořád.

Dosavadní zkušenosti s RP: S RP mám bohaté zkušenosti pomocí psané formy, ráda bych se dostala hlouběji do světa RP.

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno: Karla Moravcová

Věk:28

Telefonní číslo: 840999

Životopis (70+ slov):

Jméno: Karla Moravcová, DiS.

Věk: 28

Místo narození: San Fierro

Vzdělání: Vyšší odborná škola publicistiky - Redaktor, kameraman, střihač, fotograf v San Fierro

 

Dobrý den, jmenuji se Karla Moravcová. Jsem narozena 10.7. 1991 v San Fierro. V San Fierro jsem prožila své dětství a také vystudovala gymnázium. Dále jsem šla studovat vyšší odbornou školu publicistiky, také v San Fierro. Jako malá jsem ráda fotila události okolo mě a sepisovala si o tom různé články do svého deníčku, proto jsem šla studovat školu publicistiky.

Proč se chci přidat (75+ slov):

Chci se přidat do SAN z důvodu toho, že znám problematiku redaktorství a ráda bych pokračovala ve svém vystudovaném oboru a také svému zájmu. Dále se ráda vyžívám v cizím neštěstí, takže vytáhnout fotoaparát v době nějaké nehody či neštěstí nedělá problém. Vždy jsem se v takovýchto situacích vyžívala, takže ty fotografie stály za to a vždy zaujaly oko čtenáře. Psaní článků pro mě není cizí, pracovala jsem pro spousty redakcí, ale právě tato redakce mě zaujala svou nebojácností a chutí do práce. Věřím, že černý humor zde není cizí. Děkuji Vám za Vaši přízeň, Karla Moravcová.

hovennno

Hráč

0
29.9.2019 11:48

[OOC] HRÁČ

Přezdívka: hovennno

Věk: 15

Jak často mohu být na serveru: 8hod denne, kazdy den

Dosavadní zkušenosti s RP: cca 450 hod 

 

[IC] POSTAVA

Celé jméno: Pogdana Podorova

Věk:32

Telefonní číslo: 350915

Životopis (70+ slov): Volam sa Pogdana Podorova je mi 32 rokov, mam policanu strednu aj vysoku skolu. Od svojich 15tich rokov chodim na brigady. Som celkom pracovita a rada by som u vas pracovala ak mate nejake otazky neváhajte ma kontaktovat.

Proč se chci přidat (75+ slov): Hladam pracu uz pomerne dlho, rada riadim auto a rozpravam pred ludmi/pred kamerou. Rada by som u vas pracovala dakujem za kontaktovanie

30.9.2019 20:07, odstraněno 30.9.2019 20:07 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
1.10.2019 23:24
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024