Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sanská Přímá Demokracie a Prosperita


Nirox

Hráč

16
28.9.2019 19:35, naposledy upraveno 29.9.2019 01:41 uživatelem Nirox

 

Registrováno: 22.11.2016

Předseda strany: Matthew Ineas

Webová stránka: https://twitter.com/sa_demokracie

Zkratka Strany: SPDP


Program

 

Spravedlnost

Uděláme z Republiky zemi, která nebude Spravedlnosti VOLNÁ, potrestáme lidi i za zločiny, které jsou hnusné a neměly být uděláni!

Právo

Budeme se snažit, aby práva měli Občanstvo! Prosadíme nejlepší práva občanů, aby měli dostupné všechny informace, které nejsou dostupné.

Korupce

Korupci se budeme snažit zničit! Nikdo nám nebude platit za to, aby jsme vymysleli nějaký jeho zákon! To tu u nás neplatí!

Kultura

Kulturu budeme chtít zvýšit o úroveň! Uděláme festival Kultury, na kterým vystoupí hudebníci z celého světa! Postavíme divadlo s Multi-moderním kinem, aby i občany viděly filmy, na které chodí okolní země!

Průmysl

Podpoříme zemědělství! Budeme chtít, aby naše země prosperovala v Zemědělství! Zavedeme i kontrolu nad velkými fabrikami, které vás podvádějí a říkají něco, co není pravda!

Daně

U léků chceme snížit daně, aby i občané, kteří nemají moc peněz i měli na léky, aby vyléčili svoje děti, u velkých fabrik budeme chtít, aby zaplatili za ten smrad, který zraje do našeho ovzduší! 


Chcete se stát našim kámošem ve Straně? Přidej se k nám! Volej na číslo 452884.

Alfondra

Hráč

37
29.9.2019 11:27

Komentář pod volebním programem strany na vládním webu:

Opravdu chcete kandidovat nebo volit politickou stranu, jejíchž předseda neumí složit větu a neovládá ani základy pravopisu?  Volte a kandiduje s rozvahou. Hezký den.

 

doc. MUDr. Ryan Harper


Powered by LeoSight IFS
LT~18