Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Automatické napsání lokace


Scor

Hráč

63
2.6.2021 19:04, naposledy upraveno 2.6.2021 19:05 uživatelem Scor

Zdravíčko, napadá mě jeden docela užitečnej návrh.

Jedná se o to, aby pomocí bindu šla odeslat lokace. Například by policista měl bind "r 091; 10-32 [lokace]" a do vysílačky by to napsalo "091; 10-32 Montgomery" v případě, že by se hráč nacházel v Montgomery. Mohlo by to zjednodušit komunikaci na vysílačkách pro všechny.

Skript na napsání lokace tu už je viz. fotky níže, takže si myslím, že by nebyl problém, aby to šlo implementovat i do chatu.

Toť vše, zatím.

2.6.2021 22:05

Super návrh, možná by to bylo i fajn rozšířit a implementovat do uvedení lokace při telefonátu s 911. Proč? Protože se každý den potýkám s případy, kdy hráči nečtou, co je po nich požadováno a první, co napíšou, je "Dobrý den". Výsledek pak vypadá nějak takto:

[Radio] Situace: Zraněná paní

[Rádio] Lokace: Dobrý den

Lokace dobrý den se pak na mapě těžko hledá a dost to pak napomáhá vzájemným střetům mezi ZZS a ostatními hráči kvůli zdlouhavému čekání na ZZS, a co si budem, už teď je to dost napjaté.

Na druhou stranu je určitě na pováženou, zda by tím nebyla zatracena ta RP část ohledně volání. Samozřejmě se bez toho dá obejít, můžeme zavolat přes telefon, pokud má dotyčný signál, a zjistit to tak. Jen to ne vždy funguje, toť vše.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~54