Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban


4.6.2021 21:55, naposledy upraveno 5.6.2021 07:07 uživatelem Derbo

Ahoj, dneska o 21:45 jsem byl zabanovám Administrátorem @Lexikonn ( Většinu ale řešil @SovietDog ).

Jednoduše jsem jel na firmu kde byli osoby které po mě chtěli koupit Glock-17.

Non Fear?

Já tyto osoby zavolal do dílny kde jsem následně zamkl. Po tom co jsem zamkl jsem zapnul nahrávání, připravil střílet ( Dokonce jsem měl vestu, nehápu proč by to tedy bylo bráno jako Fear ) a vytáhl zbraň a dal dvoum osobám PK protože jsem věděl že když zbraň chtějí tak žádnou nemají. Následně další hráč po tom co jsem na něho mířil šel k autu ( už jenom to bych bral jako Fear, že tam chtěl nastoupit přes to že jsem na něho křičel takže nechápu proč já ban dostal zatím co on ho nedostal ) a pokoušel se mě narazit což se mu nezdařilo díky krytu za sloupem a mezi Evem. Rád bych tedy věděl kde jsem se z mé strany dopustil FearRP.

Pravidlo 7

Ohledně okrádání u NPC bych neřekl že to bylo spravedlivé protože NPC-čko beru jako sklad. A i kdyby jako sklad bráno nebylo tak to je NPC-čko mé vlastní firmy které by určitě nezavolalo 911 ( i když ho jak jsem zmínil beru jako sklad ) Nejlepší na tom celém je že jsem hráče zatím ani neokradl pouze jim dal PK, IC by to mohlo NPC brát jako sebeobranu protože osoby měli šátky a mluvili o obchodu se zbraněma.

Pravidlo 24 - Polovičně oprávněně

K poslednímu důvodu a to je otravování v PM nemám moc co dodat. Podal jsem si report a taktéž napsal PM přičemž mi admin řekl že ho otravuji ale i přesto se portnul.

Důkazní materiál

Foxx4351

Hráč

20
5.6.2021 08:11

Podle mě ban by jsi měl v té situaci dostat pouze za to pravidlo 24.

Zeintar

Hráč

49
5.6.2021 08:38

Imagine zabít 3 lidi střelou do hlavy jen kvůli okradení. 

5.6.2021 08:56

@Foxx4351 já si spíše myslím že ani za to, jelikož jsem si podal i Report a Admin se taktéž portl.

5.6.2021 10:49, naposledy upraveno 5.6.2021 11:07 uživatelem SovietDog

Nuže začneme.. Nechtěl jsem se zde nějak moc vyjadřovat ale jak vidím tak budu muset.

Takže začneme s tím udajným NonRP Fearem. Proč jsi dostal ban pravě za toto? Je to velice proste a to že když se na tebe valilo vozidlo tak ty jsi do něj střílel dal a vůbec jsi se mu nesnažil vyhnout a to že jsi vlezl za sloup, tak to neberu jako že jsi se mu vyhnul

Pravidlo č.7.. Neboli jak říká sváté pravidlo ve hře " V přítomnosti NPC (např. prodavačů nebo hlídačů) a v okolí bezpečnostních kamer je zakázáno napadání a unášení ostatních hráčů" a to bez výjimek ať už je to tvá firma či není.

A teď moje oblíbené pravidlo s číslem 24. Ano napsal jsi mi do PM,tak jako vždycky když máš nějaký report.Takže to máš vlastně opakované porušovaní pravidla č.24. No ale já se po chvílí portnul ale bylo to úplně jinak a to tak že jsem se portnul na hráče se jménem Katarina. Ona či on si na tebe podal report ohledně té přepadavačký kterou jsi řídil? No.. takže jsem se neportnul na tebe ale na ní či jeho..

Snad ti tohle vysvětlení stačilo ale nechám zde prostor ještě pro @Lexikonn Aby se taky vyjádřil k teto žádosti o unban

5.6.2021 11:15, naposledy upraveno 5.6.2021 12:06 uživatelem Derbo

Mě by spíše zajímalo proč daný hráč nerpil fear. Já na něho mířil a křičel ať si lehne ale i tak si sedl do auta přes to že by to byla v takové situaci zaručená smrt.

Když přepadáváš někoho tak když už by to to NPC vidělo tak by asi nezavolalo 911 když tam chodím s glockem a střílím, už jenom díky zdravému rozumu toho NPCčka.

@SovietDog

6.6.2021 04:50
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~71