Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Administrátora


5.6.2021 19:31, naposledy upraveno 5.6.2021 19:37 uživatelem Derbo

Díky tomu že mi brzo ban končí protože to Administrátor nechtěl dále řešit tak bych rád přesunul žádost o unban na stížnost.

Zodpovědní administrátoři: @SovietDog, @Lexikonn ( Pouze na ban )

4.6 o 21:45 ( Čas udělení Banu, přibližně hodinu předtím byla "okrádačka" )

Žádný Fear z mé strany, spíše hráče.

Jednoduše jsem jel na firmu kde byli osoby které po mě chtěli koupit Glock-17 / náboje. Já tyto osoby zavolal do dílny kde jsem následně zamkl. Po tom co jsem zamkl jsem zapnul nahrávání, připravil střílet ( Stál jsem za sloupem ) a vytáhl zbraň a dal dvoum osobám PK protože jsem věděl že když zbraň chtějí tak žádnou nemají. Následně další hráč po tom co jsem na něho mířil šel k autu ( už jenom to bych bral jako Fear, že tam chtěl nastoupit přes to že jsem na něho křičel, určitě by lezl v také situaci do auta, když tak moc říkáš jak by NPCčko zavolalo 911 tak proč ho nezavolal on? Jednoduše Fear z jeho strany, jak by bylo i ze strany NPC, takže nechápu proč já ban dostal zatím co on ho nedostal ) a pokoušel se mě narazit což se mu nezdařilo díky krytu za sloupem a mezi Evem. ( A ano, je to určitě dostatečný kryt i přes to že on mě neměl dle Fear-u vůbec srážet ani se pokoušet nastoupit do vozidla.)

Pravidlo 7 - Okrádáni v přítomnosti NPC.

NPC-čko by taktéž by muselo "RPit" Fear, předci by nezačal volat 911 když jsem tam zastřelil 3 osoby, taktéž by měl strach a radši by poslouchal. Proto bych řekl že jsem se ničeho nedopustil.

Pravidlo 24 - Oprávněně, i když jsem nebyl varován.

K poslednímu důvodu a to je otravování v PM nemám moc co dodat. Prostě se admin portl na jiného hráče namísto mě. ( Zjištěno v starém příspěvku )

Důkazní materiál

Drelamond

Hráč

9
5.6.2021 20:06

Derbo, keby som bol online tak ti pomôžem 🤣

Lenže s glokom či čo si to mal tak to moc nedokážeš... Máš mať akačko alebo PDW jak ja a máš kľud, vieš jak 😉 

Ale pekne hlavy to musím oceniť. 🤣

Až na tú typkinu , ktorá sa snažila ťa sejmúť.

Pekný fear btw od nej.

Užívaj dňa 🌹

neznamy#4508 udělil za tento příspěvek varování: 19) Je zakázáno se nadbytečně vyjadřovat k přihláškám do AT, stížnostem, žádostem o vytvoření frakce a žádostem o unban, jestliže nemáte s daným tématem nic společného, nebo není váš příspěvek dostatečně předmětný a směřující k tématu.
6.6.2021 17:26
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~61

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024