Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nezmyselný ban (dnes som dostal UB,uz mam zase ban :))


WOXOFF

Hráč

4
6.6.2021 16:17
dnes v 16:11 WOXOFF RozhodneNeBaca nedodání videa z okrádání, pravidlo 7, PG - zneužití práv mechanika

Ja len tak ze kde je zneužitie práv mechanika ?

Nedodaní videa:no zase sme pri tej veci ze kazdy admin si pise co chce jeden povie ze stacia logy druhy ze video.

Dalej sa chcem spytat preco sa to musi natacat ? NOrmalne som prisiel a odsroboval mu mytne. Mal v statuse ze spí. Chcel som vyvolat RP lebo na tom serveri sa nic nedeje cez víkend.

Takze rad by som dostal odpoved na obe otazky

6.6.2021 17:04
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

acaBeNendohzoR

Hráč

69
6.6.2021 17:14

Začnem popořadě, na dob č. 1. ti již odpověděl Lexikonn, nehledě na to, že jelikož tam byla i okradená osoba, šlo spíše o přepadení, které se musí natáčet též. K pravidlu 7, celý incident se stal uprostřed herní zony, pod kamerami a u policejní stanice, na místě si byl dost dlouho na to, aby si toho lidé( NPC ) všimly. Navíc celé to tvé chování bylo nesmyslné, prý si chtěl "vytvořit RP" spíše to vypadá že si chtěl danému hráči uškodit aniž by si Rp přinesl jakoukoliv hodnotu. K zneužití práv mechanika, byl si přistižen jak si přelakoval auto a změnil světla jen pomocí /me lakuje auto /doc 10, to se mi nezdá dostatečné. Potíže jsou s tebou stále, a překvapuje mě že si ani po banu neuvědomuješ svoje pochybení, proto také žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~24