Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návod -Jak požádat správně o unban.


6.6.2021 17:08, naposledy upraveno 6.6.2021 17:22 uživatelem neznamy#4565


Jak to jde po sobě?

                                                               zde

Ban byl podle vás oprávněný:

Pokud byl ban podle Vás oprávněný, ale chtěli byste si zase zahrát, tak požádejte o zkrácení/zrušení banu. Klíčovou věcí v takové žádosti je přiznání si vlastní chyby a omluva za porušení pravidla/pravidel. 

Příklad, jak by měla žádost o zkrácení oprávněného banu vypadat:

Příklad, jak by neměla žádost o zkrácení oprávněného banu vypadat:

Ban byl podle vás neoprávněný:

Pokud byl ban podle Vás neoprávněný, popište celou situaci stručně do žádosti. Administrátor je taky pouze jen člověk a může kdykoliv pochybit. V tomto případě je klíčovou věcí důkaz o Vaší nevinně, npř. videozáznam či logy.

 

No jo, ale já dostal permanentní ban:

Permanentní ban je ban, který se dává za hrubé porušení pravidel, npř. Doxxing, vyhrožování, propagace nacismu, reklama na jiné servery, rasismus či šikana. V drtivé většině je ban oprávněný, takže tu často nemá smysl žádat o unban s nadpisem "Žádost o unban - neoprávněná perma." Nevyplatí se ani žádat o unban 30. minut po banu, bude zamítnutý. V tomto případě je nejlepší počkat minimálně měsíc a pak se s omluvou rozepsat.

Pamatuj;

  • Žádost o unban neslouží jako stížnost na administrátory! Stížnost na admina si můžeš vytvořit zde. Stížnosti do unban žádosti nepatří.
  • To ty o něco žádáš! - Ve stížnosti nenadávej, neutoč na nikoho, chovej se profesionálně a ne arogantně. Admini chápou, že ban může být frustrující, ale zkus si zachovat chladnou hlavu, v sámošce když chceš salám, tak taky prodavačce nenadáváš.
  • Žádost vidí všichni! Pokud nechceš být v komunitě za klauna, zkontroluj si po sobě vše, co jsi napsal. Na špatnou žádost o unban není banující admin povinnen reagovat!
  • Nelži! O ničem. Adminy neoblbneš tím, že napíšeš do žádosti lži.
  • Označ admina. Při podávání žádosti o unban označ admina, aby si tvé žádosti všimnul. Ale pouze jen jednou!
  • Napiš adminovi, který ti dal ban. Pokud si tvé žádosti do, minimálně, 12. hodin nevšimne, zkus ho kontaktovat na discordu.
  • Netaguj/Nepiš ostatním adminům. Ostatní admini kteří nejsou součásti banu ti moc či nijak nepomůžou, spíše je to otravné.
  • Neotravuj s bany Rataje. Pokud jsi nedostal permanentní ban na fóru, tak Ratajovi nepiš, od toho tu jsou admni.
  • Nepodávej si unban ihned po banu! Vychladni, udělej si kafe, popřípadě se vyspi - respektivě si odpykej aspoň část trestu, máš pak větší šanci na to dostat unban.
  • (Menší pro tip: Máš větší šanci získat zkrácení banu, než úplný unban.)
6.6.2021 17:55

Krok 4.

AT odignoruje vasu ziadost a lockne ju po tom, co vam ban vypris


Powered by LeoSight IFS
LT~57