Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UnBan


7.6.2021 20:04, naposledy upraveno 7.6.2021 20:51 uživatelem Choco

Dobrý den, tak hezky od začátku.Dne 25.4.2021 mi byl udělen permaban za metagaming a ano vím.. Porušil jsem pravidlo 11(metagaming), je to moje chyba.Kdybych nebyl uplnej blbec nestanese to.Proč o unban žádám? dříve mě RP strašně bavilo sice jsem tam porušil pravidlo ale prostě mě to bavilo hrát po banu jsem zkoušel jiné servery.Tam jsem se mety už nedopustil a prostě už vím že meta do RP nepatří, ale k serverum hrál jsem skoro na všem RZ,Crystal,Darkside,BrugRp a další a nikde mě RP nebavilo tolik jako tady na skimu, trest už jsem si v celku dlouho odbyl a rád bych si zase zaerpil na lepším serveru. Nu děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne či večera.

 

 

17.6.2021 23:18, naposledy upraveno 17.6.2021 23:20 uživatelem FLYER

Otravováním ostatních členů AT si nepomůžeš...

Možná dost lidí překvapím když tvojí žádost o unban schválím, ale varuji tě - doneslo se mi že po unbanu máš v plánu si alt-to-altnout věci. To znamená, že po tvém unbanu budu sledovat tvou činnost, budu sledovat co děláš s penězi a se svým majetkem, jestli si něco alt-to-altneš, nebo jestli budeš znova metovat, permu dostaneš znova.

Zítra ve 12 budeš mít unban.


Powered by LeoSight IFS
LT~22