Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

vysvětlení banu


Matbrok

Hráč

114
8.6.2021 00:20

Zdravím, dnes jsem dostal, unban  ani  zkrácení nechci. Non RP injuries.  Když jsem měl status. At ta osoba kliodně pošle logy, dle mého názoru byly zranění adekvátní. A  to že mě naboural záměrně abych musel erpit, to nedělám ani já, Děkuju moc. zkrácení nežádám. stejně až to tu bude někdo číst tak beztak už budu mít permu, protože mo mě jde už spousta hráču jen proto aby ně počtem banů dovedli až k permě. Viz James Frookyn. Děkuju a přeju Hezký den.

 

8.6.2021 02:10
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Matbrok

Hráč

114
8.6.2021 08:13

Ahoj Lexikone, prvně bych se ti rád omluvil a ano má pravdu, to co jsem zde napsal, je velká blbost a sám nechápu, proč jsem se neomluvil a nepožádal o zkrácení trestu. Potom jsem usnul na židli a probudil se a  vypnul počítač a šel do postele, byl jsem dokonce tak mimo, že ani nevím že jsi tam u toho byl. Moc se omlouvám a vím, že jsem si tím udělal velkou ostudu.  Dalo by se vzít zpátky to co jsem napsal a požádat tě o zkrácení trestu? Děkuju moc. Vím, že jsem to nezaerpil úplně vhodně a za to se také omlouvám. Spousta hráčů ne říká, že erpim injury opravdu skvěle a baví je to se mnou. Děkuju moc za přečtení. A to že jsem tam psal o jednom hráči je také pravda, nikdy předtím jsme se nikdy ic ani occ neviděli, ale on po první nepovedené okrádačce se o to snaží znovu a znovu, jen co mě vidí. A hned mi vyhrožuje permanentním banem. Vím že se toto k tomu nevztahuje, ale už jsem o tom psal nahoře, tak jsem to tu zmínil, díky moc. A zároveň také děkuju za to co jsi pro mě vše udělal. A doufám, že nejsi na mě rozzlobený, děkuju mockrát. S Láskou Anna Black (Matbrok).

8.6.2021 10:23
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~32